USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Допомога війську: просимо не нести, але як їм можна відмовити?

2 Серпня 2014 18:18
Агітація по селах не пройшла марно, на другий же день почали дзвонити "Ви коли приїдете?". Так, активісти збирають допомогу для військових. Волиняни чекають наступних приїздів волонтерів.

«Ось ми і проїхались, Стенжаричі - Микитичі -Коритниця. Стенжаричі, окрім продуктів і речей, передали 1586 гривень. На ці гроші попросили купити взуття для хлопців. Мені морально було дуже важко брати в них всі речі. Вони не повинні цим займатись, їм і так нелегко живеться, але їх ця війна доторкнулась найбільше, тому, що там їхні діти», - пише в соціальних мережах волинянин, громадський активіст Сергій Семенюк.

Згадує він і Олену Виноградову з села Хворостів. «Костянтин Зінкевич зателефонував мені, попросив забрати кошти, які вона зібрала. Її чоловік на війні, сином вспів потішитись лише 2 дні, навіть похрестити не встиг, потім пішов захищати Україну, і взагалі в неї складна життєва ситуація, але вона старається, і не покладає рук, сьогодні зателефонувала і сказала, що зібрала в селі Березовичі майже 5 з половиною тисяч гривень.», - пише Семенюк.

Окрім того, висловлює велике прохання до всіх, хто може допомогти з доставкою адресної посилки в місто Победа Луганської області – там чоловік пані Виноградової.

«Також одна жіночка з Чернівців купила та передала 30 прапорів України 100*150см.
П.С. Хоч і просили людей воду та картоплю не давати, але як їм можна відмовити, коли вони її несуть», - резюмує активіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 2 Серпня 2014 14:49
коментар було видалено
Василина Показати IP 2 Серпня 2014 23:05
Тільки довезіть до місця призначення. не передавайте ніяким посередникам, Добру справу робите. Хай вам щастить!
Вася Показати IP 3 Серпня 2014 09:22
так просять, так просять, шо аж додому приходять!
Джулія Показати IP 4 Серпня 2014 13:13
Хто може-хай допоможе. А вода ніколи не зайва-особливо у спеку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus