USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Дорога сенегальця до Франції «закінчилася» на Волині

27 Грудня 2013 13:41
Через Волинь сенегалець їхав до Франції грати у футбол по паспорту брата, повідомили у прес-службі Луцьких прикордонників.

Прикордонники Луцького загону виявили правопорушника на пункті пропуску «Ягодин-авто», який намагався перетнути кордон за чужим паспортом 26 грудня.

Під час прикордонного контролю рейсового автобуса «Київ - Варшава» в інспектора по перевірці документів виникла підозра стосовно одного з пасажирів про невідповідність фотокартки в паспорті пред’явника. Чоловік стверджував, що є французьким підданим, але поглиблене вивчення документа вказало зовсім на інше. Вже в подальшому під час встановлення всіх обставин правопорушення мандрівник зізнався, що є громадянином Республіки Сенегал та намагається потрапити до Франції в Париж з метою працевлаштування до одного з футбольних клубів. Також він розповів, що подорожувати вирішив по паспорту рідного брата, так як законним шляхом візу отримати йому не вдалося.

Наразі продовжуються заходи щодо встановлення особи порушника з подальшим притягненням до відповідальності за порушення державного кордону України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
футбольор Показати IP 27 Грудня 2013 14:02
пропоную віддати сенегальця у Волинь, кварц з нього футболіста зробить бистро, перехочеться йому кудись у Францію їхати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus