USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Друк книги волинського письменника затримує казначейство

15 Травня 2014 17:48
Волинянам не можуть презентувати комплект книг відомого волинського поета Петра Маха, оскільки Держказначейство затримує кошти.

Обласна наукова бібліотека імені Олени Пчілки попросила допомоги у обласної влади, аби та посприяла у спорі з казначейством.

Річ у тім, що 20 тисяч гривень «зависли» у Держаказначействі. Ці гроші мають піти на оплату друку бібліографічного видання творів Петра Маха, 80-річчя від дня народження якого відзначатимуть 25 травня.

У зв’язку з тим, що казначейство затримує оплату, книги не можуть дійти до читача. Відповідний запит під час другого пленарного засідання 25 чергової сесії обласної ради озвучила депутат облради Валентина Блінова.

Вона зауважила, що до неї звернулася директор бібліотеки Людмила Стасюк і попросила посприяти вирішити це питання. Депутати запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Макс Показати IP 15 Травня 2014 17:56
Давайте зберемо майдан
Церковна миша Показати IP 15 Травня 2014 20:11
Ай-яй-яй. Якже так. Не проводять оплату видатків на випуск книги. Як далі жити? І це у сьогоднійшній час. Коли підприємства вчасно оплачують зобов"язання за енергоносіями, оплачується без затримок заробутну плату, пенсії, матеріальні допомоги та стипендії. Давайте усі посваримо пальчиком казначейсто і скажемо яке воно бяка. Казна проводить видатки в межах залишку коштів на рахунку. На рахунку дуля, то й оплати відповідно...
Колківська республік Показати IP 15 Травня 2014 20:56
Якщо вже навіть 20 тисяч гривень немає, то що казати про дороги, капітальні видатки на будівництво? Через демагогів, які найбільше говорять в облраді, до реальних справ руки не доходять.
Мужик, у которого ба Показати IP 15 Травня 2014 21:36
А на хр**на это казначейство вообще нужно?
Церковна миша Показати IP 15 Травня 2014 21:54
Також задаю собі це питання. Є ж НБУ. От хай і проводить бюджетні платежі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus