USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Два луцьких садочки - без опалення

25 Квітня 2017 12:55
Дошкільні навчальні заклади № 14 та 33 у Луцьку не опалюються через аварії. Там нині потрібно терміново міняти труби теплотраси.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 25 квітня.

Як повідомила начальник міського управління освіти Зіновія Лещенко, у двох дитсадках тривожна ситуація. Сьогодні через аварію опалення в ДНЗ 14 та 33 немає.

Зі слів чиновниці, на ремонтні роботи потрібно близько 300 тисяч гривень. Крім того, потрібно ремонтувати систему опалення і в 19 садочку, оскільки

там не дотримується температурний режим. Тому для цього садочка потрібно виготовляти проектно-кошторисну документацію, щоб знати, скільки коштів треба на ремонт системи опалення.

А загалом, додає Зіновія Лещенко, в усіх садочках системи теплопостачання експлуатуються більше 30 років і скоро проблеми з цими комунікаціями будуть і в інших дитсадках.

Урешті, члени комісії пропонують розглянути виділення 320 тисяч гривень з вільних залишків на ремонт системи теплопостачання в ДНЗ № 14 та 33, та виготовлення ПКД на заміну системи опалення в ДНЗ №19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Травня 2017 20:55
Чому високопосадовці ніяк не звернуть увагу на роботу шкіл, дитячих садків? Я, батько трьох дітей, що відвідують 37 садок м. Луцька. Хочу запитати куди ідуть гроші, які здають батьки у фонд дитячого садка? А то завідуюча тільки й вимагає від батьків: то на жалюзі здавайте гроші, то на троянди біля садка. Що у дит. садка немає більше проблем крім трояндових кущів? Нехай краще дивиться за кухарями, завгоспом, з якими торбами вони ідуть з роботи. Жителі 40 кварталу часто спостерігають цю картину. А може їй просто вигідно "закривати очі" на це все? В той час коли країна веде війну ви насмілюєтеся забирати у дітей те, що належить їм?! Ганьба!!! То може вже пора прокуратурі перевірити походження статків завідуючих садків та директорів шкіл!?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus