USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Двоє поранених волинян з «Донбасу» одужують і хочуть повернутися у стрій

26 Червня 2014 12:04
Двоє волинян-бійців батальйону «Донбас», які були поранені під час здійснення Антитерористичної операції на Сході України, почувають себе краще і вже заявили про своє бажання повернутися на передову. Це - редактор видання «Вісті Каменя» Богдан Пташник з Каменя-Каширського та мешканець села Добре Камінь-Каширського району Валерій Калапуц («Хорват»). Про це повідомляє «Вісник+К».

Нагадаємо, отримали поранення під час тяжкого бою батальйону «Донбас» з чеченськими найманцями 22 травня поблизу села Карлівка Донецької області.

Члени «Правого сектору» Волині на чолі з Павлом Данильчуком, перебуваючи на Сході, відвідали поранених активістів.

«Богдан отримав наскрізне поранення в голову: куля пройшла на виліт та дивом нічого не зачепила, тим більш, що він був лише в одній балаклаві, без каски. Вже зараз він почувається набагато ліпше, запрацювала трохи паралізована права рука, нога поки і надалі нерухома. Потрібна буде тривала реабілітація і бажано закордоном.

Валерій знаходиться в Павлограді, приїхав в батальйон Донбас одним із перших. Під час бою отримав поранення ноги від пострілу з підствольного гранатомету, незважаючи на це до завершення перестрілки вів бій», - розповів Павло Данильчук.

Обоє поранених ідуть на поправку і мають бажання знову стати на захист цілісності України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
гiсть Показати IP 26 Червня 2014 13:34
Не убий!
гість до гiсть Показати IP 26 Червня 2014 14:59
Захистіть від вбивства громадян України! Від мародерства захистіть, від насилля! Від непрошених гостей, які поводяться гірше татарина.
Анонім Показати IP 26 Червня 2014 13:56
одне уточнення : Пташник -це голова правого сектора в К-К районі
Анонім Показати IP 27 Червня 2014 09:32
Дивно що куля могла зачепити у богдана в голові?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus