USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Димінський вилетів до Швейцарії, - Геращенко

22 Серпня 2017 22:24
Допит бізнесмена Петра Димінського, який може бути причетний до смертельної ДТП у Львівській області, призначений на 23 серпня, йому уже вручено повістку, проте той у вівторок вилетів до Швейцарії, заявляє радник міністра внутрішніх справ України, народний депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко.

"У понеділок вранці Петру Димінському було офіційно вручено повістку на допит і він був попереджений, що йому буде запропоновано здати зразок ДНК слідчому. Допит був призначений на середу, 23 серпня", - написав Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Він також заявляє, що у вівторок вранці слідство законним чином отримало неспростовні докази того, що за кермом автомобіля, що збив на смерть 31-річну Наталю Тріль, був точно не охоронець Димінського, який взяв вину за ДТП на себе.

У той же час, за словами парламентарія, Димінський, який сьогодні поки ще має статус свідка, близько 15:00 в середу вилетів на приватному літаку зі Львова до Женеви.

"Попереджаю Димінського, якщо Ви завтра не з'явитеся на допит до слідчого, і не здасте для експертизи пробу Вашої ДНК, це може бути непрямим доказом того, що за кермом "Mercedes" був зовсім не Ваш 43 річний охоронець. А це могли бути Ви, або інша близька Вам людина. Хто насправді був за кермом Mercedes... слідство встановить при будь-яких обставинах... І ніякі гроші, ніякі зв'язки не допоможуть справжньому винуватцю піти від передбаченої законом відповідальності", - підкреслив Геращенко.

Родич загиблої Степан Мацевко, який повідомив про трагедію, стверджує, що за кермом "Мерседеса" знаходився сам Димінський, а його супроводжував позашляховик Lexus. Після ДТП П.Димінський пересів в Lexus і зник з місця події, охоронець, в свою чергу, стверджує, що знаходився за кермом автомобіля.

За інформацією ЗМІ, вину в ДТП взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ, який, як правило, їздить в кортежі в авто охорони бізнесмена. 21 серпня Галицький районний суд Львова ухвалив рішення про його арешт на два місяці без можливості внесення застави.

Петро Димінський, 1954 року народження. - власник ФК «Карпати» і телеканалу ZIK та один із власників паливно-промислової групи "Континіум".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Орися Показати IP 22 Серпня 2017 23:13
Будь мужиком іди в туалет і застрілься
Генрик Радзієвскі Показати IP 23 Серпня 2017 14:26
Так і знав, що цим закінчиться і почнуться далі догонялки, признайся ж ти і понеси законну кару.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus