USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Власник телеканалу ZIK потрапив у ДТП під Львовом, загинула жінка

19 Серпня 2017 09:20
Автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського став 18 серпня учасником ДТП, у якій загинула молода жінка. Ймовірно, за кермом був сам бізнесмен, однак ця інформація потребує офіційних підтверджень, інформує Захід. нет.

ДТП трапилася на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району близько 15:10. За попередніми висновками, автомобіль Opel Astra, за кермом якого була 31-річна мешканка села Ямельня, повертав з траси у село, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG, що йшов на обгін по зустрічній смузі всупереч дорожній розмітці. Молода жінка загинула на місці ДТП.

У поліції ZAXID.NET підтвердили загибель жінки. «Виклик у Яворівський відділ поліції надійшов о 15:15. Слідчі та поліція зараз з’ясовують усі обставини на місці, це все, що наразі відомо», – розповіла ZAXID.NET представниця прес-служби поліції Львівської області Іванна Кутнів.

На місці ДТП виявився власник ФК «Карпати» і телеканалу ZIK та один із власників "Континіуму" Петро Димінський. Відомо, що він часто особисто керує Mercedes S 65 AMG з державними номерами АС0277ВР, який став учасником ДТП. Цей автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом.

Як повідомили ZAXID.NET очевидці ДТП, Петро Димінський закрився у позашляховику охорони, натомість охоронець бізнесмена стверджує, що саме він був за кермом Mercedes S 65 AMG.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 19 Серпня 2017 10:26
ну і мерин звичайно на польських бляхах
нічого нового Показати IP 19 Серпня 2017 17:06
охоронець сяде замість свого роботодавця ) Зовсім не здивувало нічого в цій ситуації, потім вийде з тюрми і буде мати купу грошей не безбідну старість
Степа Показати IP 20 Серпня 2017 00:24
Континіум його від купить від тюрми, бо наші не сідають
Віктор, Луганськ Показати IP 21 Серпня 2017 12:46
Гадаєте Димінський сяде в в'язницю? Дзуськи, такі птиці ніколи не сядуть, їм начхати на закони, якщо є гроші то не проблєма відкупитись або натягти браслет і звалити за кордон як накрайняк! Щось змінилось, як Меладзе влаштував дтп і в ній загинула людина, совість не турбує і спокійно їзде в Крим та Москву, дружина гастролює по всіляких кацапських шоу і концертах, це нормально?! Рагулі у Луганській, Донецькій, Харківській областях дуже зчеплені з владою, їм начхати на народ, Як вважаєте всілякі фірташі-коломойські-ахметови думають про українців? Дістало, в Україні сильніший той, хто має більше грошви, легко було б таке творити у Німеччині чи США?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus