USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Директор шахти №9 «Нововолинська» написав заяву на звільнення

16 Лютого 2018 16:14
Колектив ВП «Шахти №9 «Нововолинська» відстоює право на роботу копальні та припинення процесу реорганізації ДП «Волиньвугілля». Директор новоствореного ДП «Шахта № 9 «Нововолинська» Василь Рудець написав заяву про звільнення.

Про це повідомляє БУГ.

Нагадаємо, що 12-го лютого до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань було внесено запис про реєстрацію Статуту ДП «Шахта № 9 «Нововолинська» згідно наказів Міністерства вугільної промисловості та енергетики, які видані керуючись розпорядженням Кабміну «Про ліквідацію деяких збиткових вугледобувних підприємств».

17-го лютого на загальних зборах працівників шахти №9 з Василем Рудцем, якого Міністерство призначило директором новоствореного підприємства, колектив виступив з вимогою припинити дії з реорганізації копальні, а згодом попросили Рудця написати заяву про звільнення за власним бажанням.

Голова незалежної профспілки шахти №9 Василь Гура зауважив про реєстрацію Статуту з порушенням норм законодавства та без будь-якого погодження із профспілками.

На зустріч мав прибути голова Литовезької ОТГ Іван Іванчук, який дав згоду на реєстрацію Статуту в ЦНАПі громади, яку за словами Гури провели і в не робочий час.

Рудець в свою чергу, виступивши перед шахтарями запевняв, що копальня працюватиме.

“Даю гарантію, що ви тут будете цілий рік і більше, скільки вистачить запасів вугілля”, – сказав той.

Гірники викрикували у відповідь, що він вже “закрив” шахту №5 і сюди призначили зробити те саме. Керівники профспілок та працівники озвучили накази Міністерства, які вказують на закриття копальні. “Реєстрація Статуту нового підприємства – це крок в напрямку ліквідації”, – зауважили на зустрічі.

Розмова закінчилися тим, що Рудець написав заяву на звільнення “за власним бажанням”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 16 Лютого 2018 16:19
Цирк шапито
Олег Показати IP 16 Лютого 2018 17:04
На другому фото з лiва навiть сам путiн був)))
Я в шоці Показати IP 16 Лютого 2018 18:26
Тобто країна закуковує вугіля в країни ворога а свої шахти закриває? Чи я шось гетак поняв?
Смл Показати IP 16 Лютого 2018 19:50
А нашо шахтар передав росію я сам бачів вагон багато і пише р.ж. У киверці стоять ковель стоя вол.волинский стоять Шо це за росия станція закрили я не бачу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus