USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дискотека та шкільний вальс: останній дзвоник у луцькій школі №22. Фото

25 Травня 2018 12:00
Шкільний вальс, сльози батьків випускників та запальний дискотечний флешмоб – таким був останній дзвінок 25 травня у Луцькому навчально-виховному комплексі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22 – ліцеї, який випустив у доросле життя 55 одинадцятикласників.

Розпочалося дійство з урочистого виходу випускників на лінійку, які пройшли під вишитими рушниками, що розгорнули батьки. Впродовж свята звучало не лише чимало привітань на адресу випускників та їхніх батьків, а і лунало чимало похвал щодо досягнень учнів, яким ще доведеться пройти шлях до випускників.
Як зазначила директор школи №22 Лариса Кучер, сьогодні всі зібралися, аби підвести підсумки та сказати слова подяки усім, хто вніс чудову сторінку в історію навчального закладу та примножив гарні традиції.
Завітав на останній дзвоник і перший заступник міського голови Григорій Недопад. Він відмітив, що був на останньому дзвонику у 22 школі в минулому році та бачив ці самі усміхнені обличчя, але торішні десятикласники вже стали одинадцятикласниками.

«Сподіваюся, що випускники успішно складуть ЗНО та через певний час заповнять найпрестижніші вузи нашої держави, а ті, хто не захочу продовжувати навчання, стануть свідомими українцями. Хотілося б вам побажати наснаги на цій ниві, адже з сьогоднішнього дня ви офіційно стаєте дорослими», - привітав випускників Григорій Недопад та побажав молодшим учням гарних шкільних канікул.
Своєю чергою, голова піклувальної ради школи та депутат міської ради Алла Надточій привітала всіх з гарним сонячним днем та побажала школярам сонячної дороги у житті, а зараз успішно скласти екзамени та вступити в омріяні вузи. Також вона подякувала батькам та вчителям, які вкладали свою працю у розвиток дітей.
Далі настав чи не найзворушливіший момент останнього дзвінка – шкільний вальс, який спочатку танцювали самі випускники, а згодом запросили до танцю своїх батьків та вчителів. Опісля на прощання учні випустили у небо різнокольорові кульки.
Втім, на цьому дійство не завершилося, адже випускники влаштували неймовірний флешмоб з сучасними дискотечними танцями під клубну музику.
Насамкінець для одинадцятикласників прозвучав останній у їхньому житті дзвінок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 25 Травня 2018 17:52
Гарно! Весело! Креативно! Молодці! Але це треба дивитись відео.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus