USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дитсадки на літо закривають і в Камінь-Каширську

17 Червня 2011 14:57
Камінь-Каширська міська рада прийняла рішення на два літніх місяці закрити усі три дитсадки міста, а також дошкільний дитячий навчальний заклад села Підцир’я, підпорядкований міськраді.
Ще наприкінці березня голові Камінь-Каширської міськради Василю Бондару надійшов лист від начальника фінансового управління райдержадміністрації Валерія Бортнійчука, в якому він просив вжити необхідних заходів для приведення діючої мережі ДНЗ, режиму їх роботи і, відповідно, штатів до реальних можливостей бюджету, - пише Волинь-нова.
На утримання дитсадків у міськради не вистачає коштів, зазначає видання. Зокрема на харчування дітей бракує аж 400 тисяч гривень. Крім того, нічим платити індексацію зарплати працівникам цих дошкільних закладів.
На сесії міськради депутати вирішили тимчасово закрити дитячі садки.
Цим же рішенням у дитсадку №5 села Підцир’я створено резервну групу з вихованців усіх дитячих закладів цього села і міста Каменя-Каширського.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
виправте Показати IP 19 Червня 2011 22:21
в Камені-Каширському

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus