USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дитсадок у Нововолинську прокуратурі просто подарували. ДОКУМЕНТ

18 Вересня 2013 17:00
Дитсадків у Нововолинську ніхто не продає. Це – подарунок прокуратурі. Таку відповідь дали у виконкомі місцевому журналісту на спробу захистити дитячий садок. Адже відбулася просто передача комунального майна іншому відомству, - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Нещодавно Волинські Новини писали про передачу приміщення дитсадка на вулиці Маяковського, 19 із комунальної власності в державну – до оперативного управління Генпрокуратури у матеріалі НА ВОЛИНІ ПРОКУРОРИ ЗАБИРАЮТЬ ДИТЯЧІ САДКИ ПІД СВОЇ РОЗКІШНІ ОФІСИ

Журналіст Анатолій Бідзюра отримав лист-реакцію «гарячої урядової лінії» Кабінету Міністрів України на його скаргу зареєстровану там під № 1652635. Туди він телефонував у надії призупинити передачу споруди комунального дитсадка міській прокуратурі.

«Якщо вірити даті, то він добирався до мене майже тиждень. Без конверта», пише журналіст.

«Одним словом, ніхто ніяких ДНЗ у Нововолинську не продає і моя інформація не відповідає дійсності. Панове, а таки не продає! Я так і повідомив у телефонному режимі на «гарячу урядову лінію» у Києві. А дуже легко передає комунальне добро, котре належить громаді, за просто так! – безплатно, іншим відомствам», - йдеться у повідомленні.

Журналіст демонструє іще один документ – рішення сесії міськради № 258 від 30 серпня 2013 року. Тут депутати посилаються на статті 51 та 60 «Закону України про місцеве самоврядування». Проте, мовчать про ст. 26, пункт 30 із розділу ІІ: «Реорганізація або ліквідація діючих комунальних дошкільних навчальних закладів, а також дошкільних навчальних закладів, створених колишніми сільськогосподарськими колективами та державними господарствами, допускається лише за згодою територіальної громади (загальних зборів) села, селища, міста або на підставі місцевого референдуму».

«Так-так, саме державними бо інших тоді у Нововолинську не було», - резюмує Анатолій Бідзюра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 18 Вересня 2013 17:47
Новолинськ багате місто,то ж може подарувати державі будиночок.
дідові Показати IP 18 Вересня 2013 21:35
угу, тим більше, що цей будинок і був державний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus