USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Елтон Джон хоче знати біологічного батька свого сина

26 Квітня 2011 10:53
Сер Елтон Джон нещодавно оголосив, що має намір з'ясувати, хто ж насправді є біологічним батьком маленького Закарі: він чи його партнер і супутник життя Девід Ферніш.

Чотири місяці тому ця неординарна сімейна пара стала батьками, скориставшись послугами сурогатної матері, і спочатку співак наполягав на тому, щоб не знати хто саме є реальним батьком дитини, але зараз зірка передумала і прийняла рішення провести складний ДНК-тест для того, щоб встановити істину, передає "ТСН.ua".

Співак повідомив, що робиться це виключно в інтересах майбутнього здоров'я малюка, і ніяких інших причин, крім медичних немає:

"Так Закарі буде знати, хто з нас може бути його донором, у разі потреби. Якщо батьком виявиться Девід, я буду радий так само, як якщо б я сам ним виявлюся".

Знайомі щасливих батьків повідали наступне:

"Ясна річ, що Елтон Джон хотів би бути продовжувачем свого роду, але він буде так само радий, якщо Девід виявиться батьком, адже він набагато молодший і зможе стати більш підходящим донором у разі необхідності".

Він так само відкрив таємницю, що біологічна мати дитини досі продовжує надсилати повітряною поштою FedEx грудне молоко для Зака, тому фактично малюк знаходиться на грудному вигодовуванні, що для нього дуже важливо.

Крім того, Елтон Джон не збирається повністю розривати відносини маленької дитини і матері - вона завжди буде мати можливість приймати участь у його вихованні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus