USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Енергійні хіти та шалені танці: легендарні «Boney M.» у Луцьку

3 Червня 2018 09:00
Світові хіти 80-х років легендарного гурту «Boney M.» дали змогу луцьким шанувальникам перенестися в часи своєї молодості чи дитинства та вповні відірватися під давно улюблену музику.

Концерт славетного німецького диско-гурту відбувся у луцькому ТРЦ «ПортCity» 2 червня.

До нашого міста колектив «Boney M.» на чолі з першою вокалісткою гурту Шейлою Боннік завітав у рамках великого європейського туру.

Незважаючи на те, що гурт «Boney M.» був створений ще у 1975 році, а пік популярності колективу припав на кінець 70-х – початок 80-х, і через десятки років композиції виконавців знані переважній більшості осіб практично у всьому світі. А вокал Шейли Боннік, сповнений енергії та драйву, просто не може залишити байдужим нікого.

Так, до початку очікуваного виходу зірок на сцену глядачів розважали Dj X-ray та рівненська співачка, фіналістка проекту «Голос країни. Діти 2» Катерина Качановська.
«Boney M.», своєю чергою, стартували з найвідомішого хіта колективу «Daddy Cool», тож усі присутні просто не змогли втриматися і почали активно витанцьовувати та підспівувати уже з перших секунд.
Наступними залунали не менш знані композиції гурту: «Sunny», «Ma Baker», «Rivers Of Babylon», «Brown Girl In The Ring» і «Rasputin».
Окрім незмінних хітів, програма концерту містила також кілька каверів від Шейли Боннік.
Опісля закінчення основної шоу-програми лучани просто так не відпустили виконавців, тож вони знову заспівали «Daddy Cool», цього разу уже разом із публікою, яку також запросили потанцювати разом на сцену.

А сама співачка вразила глядачів своє відритістю та щирістю і залюбки фотографувалась із шанувальниками.

А вже сьогодні легендарна група виступить о 19.00 у Рівному на стадіоні "Мототрек".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Анонім Показати IP 3 Червня 2018 10:22
У 1975 році був створений,а зараз який рік,це точно вони??)))за 250-350 грн???Мда
Жанна Показати IP 3 Червня 2018 10:44
Прощальний концерт з прихильниками? :D
11 Показати IP 3 Червня 2018 11:14
За 9.6 $ з людини мало віриться що боні буде надривати голос
11 Показати IP 3 Червня 2018 11:16
порт сіті як всегда розвів як лохів
Активіст Показати IP 3 Червня 2018 12:11
Наш глядач в що хочеш повірить.
Dajana Показати IP 3 Червня 2018 14:12
Не пишить брєд ...! Ніхто нікого не розводив. Був нормальний концерт з справжньою Шейлою Боннік. Не знаєте, а пишите вяку єрунду. По часу був маленький за 350-400 грн Вам ныхто 3 годинний концерт давати не буде, тим паче це не стадіон і не концертний зал. А так все було дуже чудово з живою легендою і співали в живу.
Dajana Показати IP 3 Червня 2018 14:28
Почитайте Афіши.Вони взагалі не мали давати концерт у Луцьку. У них виступ запланований у Львові, РІвному, Київі і Дніпропетровську. А так як Луцьк між Левом і Рівнем по дорозі то попросили дати невеличкий концерт у Луцьку.
Анонім Показати IP 3 Червня 2018 20:15
Ще б волиняки-рагулі ,вміли підтримувати зірок світового масштабу,було б -супер
Аноніму Показати IP 3 Червня 2018 21:25
На рагулів та лабуда якраз і була розрахована, дивний народ
Тьома Показати IP 3 Червня 2018 21:44
Хто Це взагалі такі???
Знаючий до Тьома Показати IP 4 Червня 2018 01:14
Це люди, які до справжнього Boney M мають таке ж відношення, як Степан Гіга до Френка Сінатри. Шейла Бонік була в групі напочатку її існування, менше року. Прав на виконання пісень та концертів під вивіскою Boney M у неї немає. Вони є, або були, у учасників "золотого" складу, по типу Бобі Фарела та Ліз Мітчел. Даний же колектив, може дозволити собі лише триб'ют-виступи. Якщо уважно роздивитися афіши виступів в Луцьку, це стане зрозуміло. Також було б непогано, висвітлити концерт цієї групи в Абхазії. Вся інфа є в неті, кому цікаво, можете пошукати...
otto Показати IP 4 Червня 2018 05:10
Лучани, це не Boney M. - це фальшивка Тут, на сайті Boney M., всі концерти Boney M. в світі https://www.last.fm/music/Boney+M./+events/2018 Як видно Луцька серед них нема. Знову депутати мають навар собі в кишеню. А скільки депутати створили робочих місць з європейською зарплатою?
DJ Показати IP 4 Червня 2018 09:54
О то так розводняк :) А боням пісень не вистачає, що чужі пісні виконують? One way ticket виконує Eruption і боні до цієї пісні не мають ніякого відношення! А таке убоге оформлення сцени, то позорисько! За що люди платять? :)
Олександр Показати IP 4 Червня 2018 15:52
"Согласно заявлению Фрэнка Фариана корреспонденту еженедельника «АиФ», любой коллектив, который гастролирует в настоящее время под названием Boney M., следует считать мошенническим" - Вікіпедія. Просто дивно, що дорослі люди такі наївні. При тому, що афіші все чітко пояснювали, треба тільки вміти їх читати. Одна жіночка, яка побула в ансамблі РІК, і три самозванці, котрі (що найголовніше) імітують своїм зовнішнім виглядом справжніх зірок. Та я розумію - не мої гроші; люди їх витрачали, як їм хотілося - все справедливо. Але не несіть пурги, не розповідайте внукам, що були на "Boney M". Хоча хто вони такі для ваших внуків )))
Носатий дядько Показати IP 4 Червня 2018 16:27
Потєбєнько: "Це хвальшивка!"
qqq Показати IP 8 Червня 2018 16:15
n

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus