USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Фермер нажився на волинській біржі на 60 тисяч гривень

23 Червня 2014 18:51
Волинський фермер ошукав центр зайнятості майже на 60 тисяч гривень. Про це інформує Під прицілом.

Камінь-Каширський районний центр зайнятості звернувся до суду із адміністративним позовом до фермерського господарства Сільчука Володимира Пилиповича про стягнення незаконно отриманих коштів у сумі понад 60 тисяч гривень.

Як стало відомо, Камінь-Каширський районний центр зайнятості протягом 2005-2009 років укладав з керівником фермерського господарства Сільчуком Володимиром договори.

У суді встановили, що згідно з умовами підприємець мав працевлаштувати людей до свого господарства, а центр зайнятості - перераховувати кошти на заробітну плату цих людей. Проте, однією із умов договору було те, що роботодавець повинен працевлаштувати людей на період не менше, ніж на два роки. Біржа мала фінансувати їх щомісячно протягом одного року.

Протягом двох років голова фермерського господарства буцімто працевлаштував 5 людей та відповідно надав дотації для покриття заробітної плати до центру зайнятості.

Протягом чотирьох років фермер Володимир Сільчук «заробив» на таких працівниках 62 тисячі 437 гривень 75 копійок і отримав цю суму від центру зайнятості.

Також суд встановив, що голова фермерського господарства два роки тому вже притягувався до кримінальної відповідальності - його визнали винним у аналогічному злочині.

Дослідивши усі матеріали по справі, Волинський окружний адміністративний суд задовольнив позов повністю та зобов’язав Володимира Сільчука повернути усю суму незаконно отриманих коштів Камінь-Каширському районному центру зайнятості.

Фермер може подати апеляційну скаргу до Львівського апеляційного адміністративного суду протягом 10 днів з моменту його проголошення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Валерій Показати IP 23 Червня 2014 22:18
А наскільки нажились наші депутати в цій війні... Ніхто нехоче порахувати?
Полішук до Валерій Показати IP 24 Червня 2014 09:38
До чого тут це? Як в бочку пернув!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus