USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Фільм з Волині виграв гран-прі у Польщі

11 Травня 2011 09:27
На Другому Міжнародному телерадіофестивалі «Калинові мости» фільмоу Волинської ОДТРК «Їду на Січ» присуджено гран-прі.
Фестиваль проходив у містах Ольштин, Гуров Ілавецький, Кентшин та інших Вармінсько-мазурського воєводствах Республіки Польща, - повідомляє Волинська ОДТРК.
Автор сценарію й режиссер фільму – Марія Андрушко.
Волинська держтелерадіокомпанія була презентована і іншою роботою – радійною програмою «Батько Серафими», автор якої – Лариса Віліщук. Програму нагороджено дипломом І ступеня у номінації «Українці вмирали за Європу».
Обидві роботи відзначені і цінними призами.
Учасники Фестивалю взяли участь у відзначенні Дня Конституції Польщі та XXV Регіональному українському фольклорному ярмарку «З мальованої криниці», відвідали комплекс шкіл з українською мовою навчання, агрогосподарство «Янчари» і військовий підрозділ, ознайомилися з діяльністю Об’єднання українців у Польщі, здійснили прогулянку Мазурськими озерами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus