USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Вже сьогодні Фіолет з віршами та акустикою завітає до Луцька

15 Березня 2019 09:39
У рамках всеукраїнського весняного туру з віршами та акустикою гурт «Фіолет» завітає до Луцька. Виступ відбудеться 15 березня о 19.00 у Passage Interdit (вул. Набережна, 42).

На відміну від традиційних повноцінних турів, які стали для Фіолету осінньою традицією, впродовж довгого часу гурт не мандрував Україною із своєю акустичною програмою. Тож цей концерт потішить шанувальників гурту.

Під час концерту лучани матимуть нагоду послухати не лише відомі пісні гурту, а й, чи не вперше, почути вірші фронтмена Фіолету - Сергія Мартинюка, які увійдуть до дебютної поетичної збірки музиканта.

«Трек-листи концерту складатимуть як найкращі пісні гурту за всі роки існування, так і акустичні сингли з сольних проектів соліста гурту Колоса», - зазначають організатори.

Квитки на концерт можна придбати онлайн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus