USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Фотографи формують «Обличчя Луцька». ФОТО

18 Вересня 2012 08:58
Троє фотографів з обласного центру Волині розпочали реалізацію проекту «Обличчя Луцька». Щодня вони публікуватимуть фото лучанина або лучанки.

Автори проекту: Володимир Хомич, Тетяна Зубрик та Оксана Цимбалюк.

У групі проекту в соціальній мережі «Вконтакте» вони написали так:

«У Луцьку мешкає близько 250 тисяч людей. Щодня в місті ми бачимо тисячі облич, які посміхаються, проявляють емоції, почуття. Ми мало знаємо щось про цих людей, але по виразу їх обличчя можемо багато що прочитати.

Обличчя – відображення сутності людини. Воно все розповідає про особу ще до того моменту, поки вона починає говорити.

Проект «Обличчя Луцька» має об’єднати випадкових, цікавих і різних перехожих Луцька.

Щодня в мережі Інтернет буде з’являтися одне яскраве обличчя Луцька - це зовнішній і внутрішній портрет людини: її фото і коротка розповідь про себе.

Цією людиною можете бути ВИ або ваші друзі, знайомі, рідні.

«Обличчя Луцька» - це некомерційний проект! Це бажання показати, що у нашому місті є яскраві і цікаві особистості :)»


Тож, стежте за оновленнями в групах проекту в соцмережах Вконтакте, Facebook та Blogspot.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 54
коля Показати IP 18 Вересня 2012 09:14
порно
Таня Показати IP 18 Вересня 2012 09:18
Ідея дуже класна!
Макс Показати IP 18 Вересня 2012 09:34
Але ця Конах і страшна баба.Жесть! Ніколи її зблизька не бачив,а тут роздивився. Даа, добряче затаскана.
Обурений до Макс Показати IP 18 Вересня 2012 10:24
Редактори, у вас совіть чи розум є? Нахєра таке пропускати? (я про коментар Макса про Конах)
Таня Показати IP 18 Вересня 2012 09:56
Максу: Ваш коментар показує, що Ви "справжній чоловік".
ще одна Таня Показати IP 18 Вересня 2012 10:37
теж Максу...дуже не гарно ображати жінок, а Галя вродлива, розумна та талановита..., хоча для мене Луцьк - це Тіма!!!!!
Дима Коляденко Показати IP 18 Вересня 2012 10:40
Одни "гоблины". Не смейте их делать лицом Лутска.
Чеширский Кот Показати IP 18 Вересня 2012 11:22
Интересный проект. Портретное фото это уже искусство. Посмотрим с удовольствием..
Таня Показати IP 18 Вересня 2012 11:23
Діму Коляденку: заздрість - погана риса, вона руйнує людину
Лучанка Показати IP 18 Вересня 2012 11:49
З НИХ НІХТО НЕ Є ОБЛИЧЧЯМ М. ЛУЦЬК!!!НІХТО: НІ ВОНА, НІ ВІН,НІ ВОНО!!! НІХТО!!! Ця ідея назив.: "Просунути своїх"!!! А комменти потрібні всякі, щоб не тільки "свої" тут писали,хоча погоджуюся, що жінок ображати не гарно-це не гірдний уваги чоловік який взагалі собі таке дозволить вимовити, але тут що є то є=)!!! Правда-не гріх))),хоча на "вкус и цвет товарища нет"!!! Те що атлановита-це одне, а от ми про карсу говоримо тут... Всі люди гарні, як відомо "з краси води не пити",але поруч з собою ніхто не хоче бачити не красивуне красивого хлопцядівчину!!!Чи не так? Отож оберіть достойних,але явно не з так званого "модельного агенства імен М. З.", бо там точно нема таких...,а якщо були,той втікли звідти...!!!
Tan4ik до Лучанка Показати IP 18 Вересня 2012 12:52
Проект не має на меті показати, які гарні люди живуть у Луцьку! Обличчя Луцька має на меті показти зовнішній і внутрішній портрет людини, яка живе у Луцьку, за щось його любить, або не любить!
Beautiful Days до Tan4ik Показати IP 20 Вересня 2012 10:26
Ти сама собі суперечиш!!!! Якщо зовнішній вид-це не людське обличчя:), то тобі точно ще й керувати даним проектом потрібно-це простотнеобхідність=)
Tan4ik до Beautiful Days Показати IP 20 Вересня 2012 16:41
Дякую.Тому й керую! п.с. всі круті під анонімом писати!
Лучанка Показати IP 18 Вересня 2012 12:09
Це не оличчя ви зараз сфоткали, а якийсь жах.Якщо що вже щось придумали, то фотографуйте гарних людей, а то не розумієш, що це за люди, цей лисий, у цього чубчик, як у півня, а ще один як щось йому бракує.А взагалі я рахую, що це якась фігня,просто несерйозно,і ніякої важності в цьому нема чи повчальності чи користі взагалі.Кому потрібні всі наші обличчя, зболеного і змученого люду.Нерозумно.Фоткайте гарних студентів, розумних, які гарно вчаться, чимось себе показали з позитивної сторони, а то сфокаєте якогось ще маньяка і зробите обличчям Луцька.Ви що будете про кожну людину наводити справки.Ні,звичайно.
Tan4ik до Лучанка Показати IP 18 Вересня 2012 12:53
"то фотографуйте гарних людей" - для всіх краса різна ,це абсурд, що ви пишете! будуть і студенти, і бомжі, і депутати, і футболісти, і вчителі, і лікарі!..... і ви там будете - не переймайтеся так!
Лучанка до Tan4ik Показати IP 20 Вересня 2012 10:37
та люди й не перемаються-а зауваження пишуть, щотце все не так, це хто тут творча людина??? Ідіотизм..., красу потрібно реально оцінювати і не тобіпри чому таки, це вже 100% факт!
Tan4ik до Лучанка Показати IP 20 Вересня 2012 16:43
Лучанка, із задоволенням познайомлюся з вами ,і хочу побачити вас вживу, щоб ви оцінили мою красу!!!
Фотограф Показати IP 18 Вересня 2012 12:11
Після трьох перших чоловічих облич потрібно потрібно поставити Бориса Мойсеєва. І дописати, що це довоєнний Луцьк.
Таня Показати IP 18 Вересня 2012 12:51
Шановна Лучанка, не розумію чому Ви так обурені? Вас не захотіли сфотографувати? І ще раз підтверджується факт, що нашим людям все не так. Краще розкритикувати ніж похвалити. А сфотографовані наразі гарні люди, які проживають в нашому місті і є його обличчям як і ми з Вами - ті хто мешкає в Луцьку.
свідомий Показати IP 18 Вересня 2012 12:56
Одні контрацептиви на фото
Оксана Цимбалюк Показати IP 18 Вересня 2012 13:01
Читаю коментарі і посміхаюсь. Суть проекту полягає у тому, щоб показати лисого, небритого, високого, малого, бомжа, багатого, бідного, веселого, сумного .... лучанина чи лучанку, або ж просто людину, яка приїхала до Луцька подивитися на наше місто. Щоб він чи вона розказали про себе, відкрились нам з різних сторін. Нікого на п'єдестал ми не підносимо. Щодня нові герої. Знайомі, незнайомі, друзі, родичі, будь-хто. Ви нимим теж можете стати. Гуляйте більше на вулиці. Не сприймайте все так серйозно, і дякую що небайдужі до нашого проекту :) Будьте позитивніші :)
Чеширский Кот до Оксана Цимбалюк Показати IP 18 Вересня 2012 13:28
Отличный проект, отличная идея. Посылайте нафиг всех неудовлетворенных, ждем новых фоток.
Да ладно))) до Оксана Цимбалюк Показати IP 18 Вересня 2012 14:44
Вот Вы говорите про простых людей, мол, каждый может попасть. Так надо было и начинать с простых людей. На фото, к примеру: Галина Конах, Сергей Ткачук, Тима - каждый из них сильная интересная личность, но это не "лица Луцка", скорее "Луцк в лицах". Вы загляните на "Пугачева" поглубже, ГПЗ, частные сектора, ж/д вокзал (гости города), авто станция, Львовская и пр. Вот они, лица Луцка. Словите те эмоции и отношение к городу в выражениях этих лиц. А показать представителей "локального шоу-бизнеса" (если его можно так назвать) проще простого веселых и улыбающихся. У большинства даже улыбка не искренняя будет. Не про Галину - она молодец (Славянский базар), не про Тиму он добрая искренняя душа))))) Не критикую никого, проект Ваш, дело Ваше.
Лучанка Показати IP 18 Вересня 2012 14:31
До Tan4ik , а вони потрібні нам ці всі бомжі і т.д і т.п.,що ви так гнівно реагуєте на мій комент. Я підтримує фотографа Борю сюда,буде клас!!!І нічого тут немає отличного взагалі. Чеширский Кот у тебе завжди класні коменти, а тут ти кажеш клас. Нема смислу в цьому проекті,реального нічого не бачу, а повчального тим більше.Ну нормальна людина і не захоче, щоб його фейс виставляли, я в центрі кожного дня, але б ніколи на згодилася на цю дурню.Кому треба цей і так мене знає.А що нема цікавіших тем?Ви б краще допомоглилюдям якусь проблему вирішити, але ви цього не зробите, ви тільки,напишете, як цю проблему вирішать вищі чиновники, а ви без них вирішіть і винесіть на загал- це б куда більше користі принесло людям.
читачка до Лучанка Показати IP 18 Вересня 2012 14:47
Жіночко, спокійно. А то ще помрете від заздрощів :) Робіть свій проект і допомагайте людям. Дай Бог вам здоров"я :)
Tan4ik до Лучанка Показати IP 18 Вересня 2012 15:05
Лучанка, якщо вам проект недовбодои - не читайте, не дивіться, не коментуйте! Ми робимо це для тих осіб, кому це цікаво:) Ми не маємо на меті когось повчати чи привносити користь у суспільство! Це просто хобі, яке вдалося реалізувати! Не судіть, і не судимі будете! п.с. а чому ж ви не допомагаєте людям ,а пишете тут під псевдонімом???
Зю Побережнюк Показати IP 18 Вересня 2012 14:43
але я зла на всіх, хто обіс*** цей проект в коментарях!!!! я знаю, що це - добра традиція в нашому місті. але ж це - несправедливо!!! 4уваки, Вам платять за це? ЗЛА!!!!!!!!!!!!
Таня Показати IP 18 Вересня 2012 14:54
Лучанка, з нетерпінням чекаємо від Вас цікавий реалізований Ваш проект. А то як писати маячню - то в Вас це виходить прекрасно, а як самій щось зробити то зараз і притихнете. Якщо людині не подобається якийсь проект, то вона не витрачає свого часу навіть на його обговорення, а тут помітна лише заздрість, що молоді люди роблять щось цікаве.
Галина Конах Показати IP 18 Вересня 2012 15:05
Мої вітання усім "обличчям"))))) Суперовий проект, Ви робите хорошу справу, знайомите Луцьк з лучанами! Це благородно. Єдине пригнічує, що у нас "в штики" сприймається читачами усе, що робиться як добре, так і погано... По-переду, як завжди, дописувачі Волинських Новин! Інколи мене вражає їхня "красномовність" і надзвичайне бажання облити брудом будь-кого, не важливо кого, аби "облайнити" (даруйте, кращого слова не підібрала)!!!! Рідко читаю коментрарі - ледве часу вистачає, щоб прочитати статтю. Та, як показує практика, наші читачі НЕ УДОСТОЮЮТЬ автора, щоб "їхня величність" прочитала матеріал, а відразу (зі слюною з рота) друкують пакостні коментарі, інколи й не підозрюючи, що зло, як і добро, теж повертається сторицею. Хотіла б для себе знати, КОЛИ І НА ЯКОМУ періоді життя так побило цих людей, що стільки ненависті вони у собі мають????? Дякувати Богу, ми живемо не в повоєнний час, проте люди такі морально виснажен й нервовіі???? ЩО ЦЕ??? ДУХОВНА ІМПОТЕНЦІЯ???? - іншим я це просто назвати не можу...... Співчуваю невдахам, але й заперечу (тим же невдахам) - працюйте над собою, дякуйте Господу за кожен прожитий день, а якщо Вам вже геть не сила, то звертайтеся - моральну підтримку й просто приємну розмову я від себе Вам гарантую! Будьте милосерднішими й терплячими до чужих успіхів. Як казав Соломон "Завжди так не буде..." - завжди не буде добре, але й завжди не буде погано... Працюйте, вірте у себе й у Вас усе вийде, повірте, знаю з власного досвіду..... З любов'ю - Галина Конах )-*
Чеширский Кот до Галина Конах Показати IP 18 Вересня 2012 17:23
Вы хотите одних дифирамбов? Нет, тогда нечему удивляться. Народ тут разношерстный, не все политически грамотные и идеологически подкованы. Вы личность публичная, терпите. :))))
Дима Коляденко Показати IP 18 Вересня 2012 15:34
А вообще: Кто эти людишки на фото? Я уверен что в Луцке есть намного приятней лица чем это "г...о". Фото №2-так это чей то внук из отряда Бандеры. 1000% что с фоткой №2 зас*ёте проект.
Да ладно))) до Дима Коляденко Показати IP 18 Вересня 2012 16:17
ДИМЕ КОЛЯДЕНКО "Людишка" это ты, самоуверенный сгусток нрцисизма! Ты как по фото определяешь родственные связи с отрядом Бандеры по первому плану или по размытому фону? Или все дело в экспозиции?? Если ты не знаешь, кто эти люди можешь просто смело закрыть эту страницу и выкинуть клавиатуру, чтобы не писать всякую чушь и не позориться.
Малеча Показати IP 18 Вересня 2012 16:47
А як потрапити в цей проект?)
Tan4ik до Малеча Показати IP 18 Вересня 2012 17:06
Зв'язати з його творцями! Ми фотографуємо всіх бажаючих!)
Фанат Показати IP 18 Вересня 2012 18:03
ОБУРЕНИЙ Я ТААААААК, ЩО ВАМ СЛОВАМИ НЕ ОПИСАТИ! НІКОЛИ, ЧУЄТЕ,НІКОООООЛИ НЕ ОБРАЖАЙТЕ ГАЛИНУ КОНАХ! ВИ НАВІТЬ ЇЇ МІЗИНЦЯ НЕ СТОЇНЕ,НАДЗВИЧАЙНА Й СВІТЛА ЛЮДИНА! Я ЗНАЮ ЦЕ,ПОВІРТЕ! СКІЛЬКОМ ВОНА ДОПОМОГЛА ВИРВАТИСЯ З ПРІРВИ...ТЯГНІТЬСЯ ЗА СИЛЬНИМИ І ПОЗНАЙОМТЕСЯ З ГАЛИНОЮ,ПОВІРТЕ ВАШЕ ЖИТТЯ ПОМІНЯЄТЬСЯ.ДОБРІШОЇ Й РОЗУМНІШОЮ ЛЮДИНИ Я НЕ ЗУСТРІЧАВ,А ВИ ТАКІ ЖОРСТОКІ,НІКОЛИ НЕ ПИШІТЬ,ЯКЩО НЕ ЗНАЄТЕ НІЧОГО ПРО ЛЮДИНУ. ДА ВСІХ ОБСИРАЮТЬ,АЛЕ ДЕЯКИХ ІНКОЛИ Й Є ЗА ЩО,АЛЕ ТАКІ ЖАХИ ІНКОЛИ ПРО ГАЛИНУ ЧИТАЮ,ЩО ПРОСТО ДИВУ ДАЮСЬ.Я ПРИБЛИЗНО ДОГАДУЮСЯ, ХТО З ЇЇ ДРУЗІВ ЦЕ РОБИТЬ,НУ ДУУУУУУУУУЖЕ ЇХ МУЧАТЬ ДОСЯГНЕННЯ ГАЛИНИ, ДЕХТО ПІСЛЯ СЛОВ'ЯНСЬКОГО БАЗАРУ ВЗАГАЛІ З НЕЮ НЕ ГОВОРИТЬ..... І ХТО ЩЕ НОСА ЗАДЕР,ГА????
ПІПЕЦ Показати IP 18 Вересня 2012 20:45
а сімпатічніших фейсів найти не могли ? О_о ци це тіпа Луцьк дом крокодайлів ?
) Показати IP 18 Вересня 2012 21:13
а меня сфоткать слабо?
Anonymous Показати IP 18 Вересня 2012 22:24
Сергій Ткачук фото 1 Тима из флайззЫ фото 2 рыжа баба кто такая? понабирают.. фото 3 лысый бородач кто такой ? не незнаю ..фото 4 контингент не из лучших которые могут представить Луцк ..... я в шоке ...
Tan4ik до Anonymous Показати IP 19 Вересня 2012 11:32
Дуже прошу зайти на сторінки проекту у соціальних мережах: Вконтакте, Facebook та Blogspot (для останнього не потрібно реєструватися, якщо у двох попередніх вас немає). Там розписано, хто ці всі гарні і позитивні люди, які люблять своє місто! Друзі, більше позитиву ;)
Лінда Показати IP 19 Вересня 2012 09:43
Люди, які пишуть " ЛУТСК ", невже ви думаєте, що ваші коментарі викликають якісь інші емоції, окрім саркастичного сміху і жалю до вас...Люди з проекту цікаво розказують про своє місто, про бачення його розвитку... Що розкажете ви? Та вас просто не зрозуміють, ви ж не вмієте писати!!!
Ирен Показати IP 19 Вересня 2012 13:00
Оце читаю ваші коментарі і сміюся.Бо ніяого крім сміхуй це проект не викликає.Але не судіть і ви, кожен має право на свою думку.От і кожен її висловлює.Головне, кожна варта уваги.Ну ви знаєте я б не хотіла, щоб помістили моє обличчя сюди і кожен його обгаджував- це жах.Щоб його помістити, о потрібно знати людину, чи вона варта потрапити на шпальти вашої газети,всіх підряд брати не можна, ви не будете збирати досьє на кожного. Я рахую- це не проект, а просто чорти що,вот пральню відкрили дуже прекрасно.
Лучанка Показати IP 20 Вересня 2012 10:52
От і я читаю і сміюся=), такий ранішній позитив:) Я так люблю коли люди не вміють критику сприйняти=)-це ж кайф, ви народ такий смішний))) Особливо оця Таня і Оксана=), дівчатка, якщо ви вважаєте себе талантами, то зробіть щось оригінальне, а не те саме...,таких талантів як ви... в Луцьку кожен другий гопнік на районі!!! Отож, сприйміть критику, не виписуйте тут невідомо що типу:"Менше заздрості, більше позитиву"=) Для поч. скажіть КОМУ КОМУ ТУТ ЗАЗДРИТИ?:) ТУТ ЩО АНДРІЙ ШЕВЧЕНКО, КЛИЧКО, ТАРАС ШЕВЧЕНКО, ЛЕСЯ УКРАЇНКА, КОЦЮБИНСЬКИЙ, ВІРАСТЮК, ПОДКОПАЄВА??? ХТО ТУТ?! ЗНАЄТЕ нині відому фразу:"Ти кото такой? Давай, до свиданья!"Отак і про вас...,не усуждайтеся навіть відписувати,бо я читати не буду, просто менше егоїзму потрібно мати і прислухатися до порад людей варто було б, навіть велики митці які виставки мають дослухаються до порад, а ви ніхто ще поки і такими залишитеся (я про дух. світ) якщо й надалі так себе будете вести!!! ЦІ ЛЮДИ...ЦЕ ТАК..., В ЛУЦЬКУ НАЖАЛЬ НЕМА ТАКИХ...А ЯКЩО Є-ТО ВЖЕ ДАВНО У М. КИЇВ...,А ТУТ ТАК...ті хто дальше не змогли прорватися, отож, більше креативу, менше злоби до читачів,всі мають право на власну думку і не треба людей принижувати,бо до вас фоткатися ДЕШЕВИЙ ПІАР СОБІ РОБИТИ ЗВИЧАЙНІ МЕШКАНЦІ М. ЛУЦЬК НЕ ПРИЙДУТЬ, А ПРОСИТИ ФОТО У "ВІДОМИХ НА ВАШУ СУБ'ЄКТИВНУ ДУМКУ ЛЮДЕЙ" і за рах них же створювати собі так званий=) піар-дешева штука, ЩЕ РАЗ БАЖАЮ ДІЙСНО КРЕАТИВНИХ ДУМОК!!! І спіть спокійно-це не той проект на який варто свій час затрачати,тим більше з такими організаторами, культури,вічливості, привітності вам явно бракує...,такщо "давай, до свиданья"!!!...!!!
Поки ти спиш.... до Лучанка Показати IP 20 Вересня 2012 12:46
.....люди працюють, їхню пряцю бачать, а ти на* кому потрібна))))))))))) Шуруй до своїх азерів й розспівуйте пісню рівня твого "інтелекту" - ДАВАЙ ДО СВИДАНИЯ!!!!!!!!!!!!!!
ABCDE до Поки ти спиш.... Показати IP 20 Вересня 2012 13:01
Воно й видно твій рівень інтелекту,якщо це праця...,то тобі туди ж!!!
Tan4ik до Лучанка Показати IP 20 Вересня 2012 16:51
Пані ЛучанкА, не розумію про які образи ви говорите!? Принаймні я - зареєстрований користувач і не пишу тут чи деінде анонімно! Усі мої коментарі підписані моїм ніком! По-друге, я не розумію: якщо проект вам такий гидкий ,чому ви щодня тут відгавкуєтеся????? Якщо ви така талановита - їдьте в Київ, вас там чекають!! І повторюся ще раз - знайдіть мене в соц.мережах (оскільки я не знаю як вас шукати) і поспілкуємося віч-на-віч. Розповім вам про суть проекту і чому спочатку ми запропонували взяти участь у ньому саме цим людям! Не судіть їхню красу - бо не вправі цього робити! Для мене всі гарні і приємні. Я живу з позитвом і креативом, чого не можу сказати про вас! Я вам не дівчинка і не треба тут хамити! Мені дивно, що ви кайфуєте від таких речей. Це говорить елементарно про вашу невихованість! І про яку ввічливість говорите ВИ? перечитайте свої коментарі.
Каріна Показати IP 20 Вересня 2012 14:13
Лучанка, ну ти й дивна. Питаєш хто тут? Так, не Кличко, так, не Шевченко. Але яким би був Луцьк без гурту флайзи та їхнього позитиву, без Галини, яка прославляє наше місто співом, талантом, без Мартинів та Квартири ФМ, які як можуть так і створюють маленькі посиденькі, концерти, запрошують гурти які і подавно би не приїхали до нас. Вони є частиною нашого Луцька, які роблять його відомим для наших відвідувачів та просто жителів міста. Створюють хоч якийсь рух, звук. Коли нема ніяких дійств, люди "сруть", є дійства, люди всеодно "сруть") Зі сторони "щоб нас читали", звичайно спершу мають йти публічні люди, які не які, не київські зірки, але все ж наші, відомі чи не відомі люди. Хто їх знає? А ті хто читає новини тут, ті хто бере активну участь в житті Луцька, відвідує всілякі заходи, події, цікавинки. Ви бачите, зараз ж така полеміка тут розвелась, увага до цього проекту забезпечена. Далі, так, думаю будуть і прості люди, які просто тут живуть, які працюють на наше благо, на своє благо. Я вважаю, що це все буде. Тому правильно організатори все роблять..спочатку йдуть ті, кого знають і хто може зацікавити. І краса не має бути в обличчі, що ж ви таке говорите. Це ж не професійні якісь фотосети моделей. Краса в тому, що вони природні, що вони посміхають чи обурюються. Краса в міміці та мові, в любові до нашого маленького міста..яке б воно не було. Воно рідне, ми тут народились, ми тут живемо, вчимось, працюємо. Це касний проект, який лише починає свою діяльність, тому не спішіть із критикою.
Лучанка до Каріна Показати IP 20 Вересня 2012 18:46
А чим ці люди тобі чи комусь з нас допомогли?:) ЧИМ???? Ви мене дивуєте, тут половина не знає хто така Кінах, більша половина при чому, більше вже Монатіка знають, Артема Нєбо-от цих вже більше, ТИМОЩУК-ЦЕ ОБЛИЧЧЯ ЛУЦЬКА, ЦЕ ДІЙСНО ЛЮДИНА ЯКА ЧОГОСЬ ВАРТА, ДАМ ВАМ ТУТ ПОРАДУ ВСІМ, Я НЕ ВІДГАВКУЮСЯ,ПРОСТО ВКАЗУЮ НА ВАШІ ПОМИЛКИ ЯКІ Б НОРМ. ЛЮДИ, АДЕКВАТНІ,НЕ ТАКІ ЯК ВИ,СКАЗАЛИ Б ДЯКУЮ, МИ ЗВЕРНЕМО УВАГУ,ВРАХУЄМО,А ТО ТУТ РЕЄСТОРОВАНИЙ ЧИ НІ-ЦЕ ОСОБИСТА СПРАВА..., ЦЕ СУТІ НЕ МІНЯЄ І ЦЬОГО НЕ ТРЕБА ПРИПЛІТАТИ СЮДИ..., МИ НЕ ДІТКИ ПО 20РОЧКІВ!!!
Лучанка Показати IP 20 Вересня 2012 18:56
А хто каже про зовнішню красу? Просто має бути поєднання всього, всього!!! Якщо про досягнення ми кажемо-це Анатолі Тимощук і все!!!Більше такої слва як він ніхто з Луцька мабуть і не має... Якби самі організатори не писали та не гавкали у в-дь користувачам сайту,то не було б ніякого ажіотажу!!! Я дуже люблю коли люди самі себе оправдовуютьі самі собі суперечать,поч.,що було написано зверху і тоді щось відписуйте!!! Який рух?Де??? Людині яка в Болгарію їде аби попасти хоч кудись??? Не смішіть і не використовуйте чуже аби допомогти собі,-це ницо, отож,давайте зупинимо оце все,бо МЕНІ ВСЕОДНО ЩО ТУТ З ВАМИ БУДЕ))), КОЖЕН ЗАЛИШИТЬСЯ ПРИ СВОЇХ ДУМКАХ, А ВАМ ЯК ОРГАНІЗАТОРАМ БАЖАЮ КРЕАТИВУ, ВІЧДИВОСТІ, ВИХОВАНОСТІ, КУЛЬТУРИ, НАВЧИТИСЯ ЩЕ МАНЕРАМ ЯК СПІЛКУВАННЯ ТАК І КОРИСТУВАННЯ ВИДЕЛКАМИ,НОЖАМИ=)... Ну тут не піарять так тих кого ви так піарите, тут якщо і вказують то не ставлять перед фактом, а просто розказують, відчувайте ще й стилістику мовлення, "творчі особистості"!!!! Бажаю Вам гарних вихідних, на Ваш жаль я їду закордон відпочивати,а на моє щастя побажайте мені гарно провестти вікенд,а Ва м бажаю й надалі вдома за компами сидіти і злобно відписувати, "проХфесіонали"!) Цьомки))),люблю,не могу)))
неСПРАВЖНІЙлучанці до Лучанка Показати IP 20 Вересня 2012 20:49
А лучанка, бач, прокинулася. Казала, щоб не писали, а сама далі витрачає свій "дорогоцінний" час... Лучанко, вам написали, зробіть свій проект й спіть спокійно, а не критикуйте гарно зроблений проект. До вашого відома ці люди зробили дууууууууже багато, Сергійко Ткачук один з перших, хто почав й заклав фундамент і уявлення, що таке радіо діджей, той сами Неба Артем від нього ще учився, Іванна Мартинів згуртовує усі творчі одиниці, робить суперові імпрези, Галина Конах (а не Кінах) надзвичайна співачка,яка прославила Україну на тисячах фестивалях у світі, зайнявши перші місця, а цього року виграла на Слов'янському базарі.! Для вас це не показники - ну тоді звиняйте, ви неЛучанка, а заздростна полішучка, яка приїхала до Луьцка,щоб поповнити вісля ВУЗУ ряди місцевих ринків, продаючи сезонні продикти.... Зоча й це нам потрібно, і такі люди ,як ви, теж потрібні, так що, спіть, або не пі*діть!
Каріна Показати IP 21 Вересня 2012 13:55
Лучанка, то що, в проект помістити одного Тимощука? а як щодо тих, хто футбол не дивиться? не любить? Ти не подумала, що в нього інтерв'ю не легко взяти? як щодо тих хто постійно ходить на концерти Флайзи, Конах та Мартинів? Для тебе вони ніхто, це всі вже зрозуміли. От і не читай цей паблік. А ми будемо слідкувати за новинами, за справжнім, внутрішнім та зовнішнім Луцьком, публічним і спокійним, з різних людей, які є таким своєрідним пазлом, які створюють до купи повну картину - наше місто.
Василиса Показати IP 21 Вересня 2012 15:09
Почитала оце...,дійсно згілна з кожним словом лучанки, не думаю, що дана дівчина не з м. Луцьк, проте хочу сказати "законодатєлям"-вам щоб в Тимащука один афтограф взяти не знаю де треба бути і ким!!! Поч. з цього, а тих я не знаю..."шабашів" ваших і не хочу знати-бо це не рівня те,що тут пишеться..., от і робіть те що не легко, а те що легко якраз вам тут дівчина і писала-що вже все, минуле,не цікаве, а замість того,щоб щось в реалі прочитати,для себе взяти,то далі на своєму...от і правельно написала,що атк і далі будете сидіти,знаєте таке враження,що як жаьи на болоті тільки квакаєте,а дальще толку нуль! От і будемо всі далі читати те,що вважаємо за потрібне, а ви не вирішуйте що кому і як-не в праві і не принузейтеся так низько,жіночки..., будьте мудрими, а не базарними бабами, креативу вам та позитиву!!!
ABCDE Показати IP 21 Вересня 2012 15:21
Яка різниця хто в кого вчився????Тоді ще більший мінус,що учень майстра обійшов якщо з вашої точки зору чудити, організовувачі акції! А футбол у Луцьку любить якраз таки більшість людей, більшість людей,яка його і не любить-проте знає хто такий Тимощук... і з цього треба поч., а не бла бла бла і отут в самих якраз таки соплі сільські та манера спілкування взагалі мовчу яка..., ще мені тут поговоріть хто звідки-на злодії шапка й горить..., не в цьому суть, проте вам критику написали,а ви хто такі щоб не сприймати і самі собі комменти писати? Правельно сказано-ДАВАЙ,ДО СВИДАНЬЯ,БО ЦЕ МАРАЗМ І ІДІОТИЗМ ЧИТАТИ... ЦЕ НЕ ПРОЕКТ-А НІСЕНІТНИЦЯ ТИПОВА!!!
Люблю Луцьк Показати IP 22 Вересня 2012 13:24
Класний та цікавий проект! Молодці! Не звертайте уваги на невдоволених життям людей. Удачі. Чекаю нових фотографій та облич!
Beautiful Days Показати IP 22 Вересня 2012 16:08
Тупий проект і менше комментів самі собі ж пишіть невдоволені))) організатори тупої акції,примітивної!!!Та в принципі така як і ви)))..., яблуко від яблуні не далеко...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus