USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гаррі Поттер, Шевченко та еротика: що закуповують для шкільних бібліотек Луцького району

28 Листопада 2018 20:37
Майже 187 тисяч гривень витратять на придбання художньої літератури для шкільних бібліотек. Окрім класичних творів українських та зарубіжних авторів, придбають низку книг сучасних письменників, зокрема збірки еротичних оповідань.

Комплект художньої літератури для поповнення фонду шкільних бібліотек закуповує відділ освіти, молоді та з питань фізичної культури і спорту Луцької райдержадміністрації. Відповідно до договору, укладеного 22 листопада з ТзОВ «Універсальний книжковий центр», вартість комплекту літератури становить 186,897 тисячі гривень.

До переліку з 564 найменувань увійшли, зокрема, збірка еротичних оповідань сучасного українського письменника Юрія Винничука «Весняні ігри в осінніх садах», вісім примірників «Кобзаря» Тараса Шевченка вартістю по 140 гривень (цікаво, що вартість окремих видань цієї книги в інтернет-книгарнях стартує від 60-70 гривень), чотири примірники його ж «Гайдамаків» по 120 гривень за примірник (ціна в інтернет-книгарнях стартує від 29 гривень),низка видань Джоан Ролінг про Гаррі Поттера вартістю по 130 гривень за примірник та велика кількість творів класиків світової та української літератури, а також сучасних письменників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Листопада 2018 18:47
А для чого ці "...ігри..."? Що це за розбещення малолітніх? На це йдуть гроші платників податків?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus