USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Герман – за скасування звання «заслужений журналіст»

7 Червня 2011 12:26
Радник президента України Ганна Герман вважає, що якщо журналіст служить владі, то він нікудишній журналіст.
В ефірі одного з українських телеканалів вона сказала, що сама ніколи не мала нагород від влади, і висловила сподівання, що влада ніколи її не нагородить, оскільки вона вважає, що найвищою нагородою для журналіста є відсутність нагород від влади. Про це пише Телекритика із посиланням на УНН.
«Я ніколи не мала жодної нагороди від влади і сподіваюсь, що не буду мати, бо для журналіста дуже важливо, щоб влада його не нагороджувала - це найвища нагорода для журналіста, коли він не має нагород від влади. Це значить, що він незалежний», - сказала Герман.
Вона вважає, звання заслуженого журналіста варто скасувати. «Тому що журналіст не може служити. Якщо журналіст служить владі – він нікудишній журналіст. Нехай мене пробачать всі ті, хто нагороджений цією високою нагородою – заслужений журналіст», – додала вона.
Герман також зазначила, що знаходиться на боці тих журналістів, які не носять «політичної біжутерії». «Я на боці тих журналістів, котрі не носять політичної біжутерії і я дуже сподіваюсь, що жодна влада ніколи, і нинішня до якої я належу, ніколи мене не нагородить. Тільки тоді я і всі ми зможемо залишатися незалежними», – сказала радник президента.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Стрийко Показати IP 7 Червня 2011 14:31
Такі слова - і з таааких уст???
Заслужений Показати IP 7 Червня 2011 18:52
На Волині стали заслуженими ті, хто вірно служив владі і дурні. Серед них Юхта (18-те століття, належить до других), а незабаром це звання Савчак "кине" Васі Феленчаку. Це той, хто торгує газетами на автостанції і пише в "Луцькому Замку", по чім яйця і цибуля на Завокзальному ринку. Савчак знівелював це звання до краю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus