USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

ГО в Луцьку обговорили способи впливу на місцеві реформи

11 Грудня 2018 08:44
Більше 60 представників волинських громадських організацій зібралися у Луцьку, щоб обговорити можливості та способи впливу на місцеві реформи під час Волинь NGO Форум.

Захід відбувся у п'ятницю, 6 грудня, в приміщенні Волинської ОДА.

Окрім участі в профільних дискусіях та обговореннях учасники Форуму мали змогу поспілкуватися з представниками Міжнародного фонду «Відродження», Програми розвитку ООН в Україні, Українського жіночого фонду та дізнатися про пріоритети їх роботи з громадськими організаціями у 2019 році.

Також в рамках Волинь NGO Форум відбулися майстер-класи на тему антикорупційної діяльності; соціального підприємництва; використання інструментів громадської участі, тощо.

«Ваша сила в тому, наскільки добре ви можете організувати роботу з людьми, наскільки якісно можете представити їх інтереси, наскільки добре ви організовані. Я дуже вірю у те, що українські громадські організації можуть бути не тільки одні з найвпливовіших в світі, а й зробити Україну дуже впливовою державою. Водночас, для цього потрібно вміти впливати і цьому повчимося сьогодні», - зазначив під час свого виступу регіональний координатор Реанімаційного пакету реформ Іван Омелян.

Важливою частиною заходу була ярмарка громадських організацій, де усі бажаючі могли презентувати свою роботу та знайти партнерів для подальших ініціатив. За підсумками Волинь NGO Форум було напрацьовано рекомендації щодо роботи громадської ради при Волинській ОДА та щодо покращення реалізації регіональної цільової програми “Волинь. Громадський рух - 2020”.

«Волинь NGO Форум - це майданчик для комунікації, адже громадський сектор мало між собою спілкується, обмінюється ідеями, можливостями. Окрім волинських громадських активістів, захід відвідала ще й делегація з Чернігова, які приїхали до Луцька для обміну досвідом. Водночас, цей захід - це не лише можливість побачитися та познайомитися, а й для того, щоб почати з нового чистого листа сторінку спільних ідей та змін», - зазначила організатор Форуму, голова Волинського інститут права Ірина Гайдучик.

Довідково:

Форум організовується Обласною молодіжною громадською організацією «Волинський Інститут Права» за підтримки ПРООН в Україні та фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії. Співорганізатори Форуму Волинська обласна державна адміністрація та Громадська рада при Волинській ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus