USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Голова партії БПП на Волині ігнорує суд та не віддає будівлю для ДНЗ

25 Жовтня 2017 16:46
У Луцькій міськраді готові виділити кошти і зробити ремонт в будівлі колишнього ДНЗ, аби там могли знову виховуватися 250-300 дітей, втім, приміщення не хоче віддавати керівник обласного центру зайнятості, який очолює обласну регіональну організацію партії Блок Петра Порошенка, Роман Романюк.

Про це йшлося під час пленарного засідання 32 сесії Луцької міської ради 25 жовтня.

Під час обговорення сесійних питань у представників міської влади запитали, коли вже в Луцьку почнуть будувати нові дошкільні навчальні заклади.

На це депутат Євген Ткачук відповів, що міський бюджет не має фінансової можливості братися за нове будівництво, але питання можна вирішити реконструкцією ДНЗ, які колись віддали різним структурам.
Зокрема радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук наголосив, що вже давно можна було б взятися за облаштування нового ДНЗ на вулиці Ярощука, однак, на заваді цьому стоять політики.

«У власності Луцької міської ради є приміщення міського центру зайнятості. Ним керує голова партії БПП на Волині Роман Романюк і вже довгий час він не хоче передати громаді це приміщення, навіть попри те, що є відповідне рішення суду. Тому варто було б обрати інше приміщення і переїхати, а ми виділимо гроші, зробимо ремонт і 250-300 дітей там будуть виховуватися», - наголосив Ігор Поліщук.

Депутат Аркадій Соломатін зауважив, що діяльність міського центру зайнятості неефективна.

«Цей центр взагалі нам не потрібний, адже його працівники нічого не роблять, люди в Польщу на роботу виїжджають. А працівники центру зайнятості сидять в одному кабінеті по 5 людей, отримують зарплату. Тим часом дітям у Луцьку немає, де виховуватися», - додав депутат.
Нагадаємо, цього року екс-керівник обласного центру зайнятості пані Раїса Кучмук повідомила, що йде з посади за власним бажанням, не пояснивши деталей. На її місце призначили Романа Романюка. Цього ж місяця новопризначений чиновник та політичний діяч хизувався у соцмережах своїми поїздками в Адміністрацію Президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ооо Показати IP 25 Жовтня 2017 17:48
І на ДПЗ садочок поверніть дітям.
Виборець Показати IP 25 Жовтня 2017 18:53
Знаєш, Ткачук, як називаєтьтя роздвоєння? Правильно ! Як на Конякіна - то садочок не потрібний. А як на малозаселеній вул Ярощука - Женіку нєвмоготу. Чи може з Конякіна батьки будуть дітей возити на Ярощука ? Депутат Ткачук ! Або труси одягни, або хрест зніми !
Патріот Показати IP 25 Жовтня 2017 20:49
Романе забери центр зайнятості на автозавод до свого покровителя , чи може Порох дозвіл ще має дати. Прояви ініціативу .
До депутата Показати IP 25 Жовтня 2017 20:52
Зробити заяву про неефективність установи - просто і по крайній мірі не компетентно. Те що працездатне населення працює в Польщі то проблему потрібно шукати не в роботі центрів зайнятості. А тим хто звільнився, чи скоротили з підприємства, шукає роботу, не вступив в навчальний заклад - куди пропонуєте звертатися? В центрах зайнятості - дані про вакансії, можливісь професійного навчання, відкриття власного бізнесу, соціальні виплати в період безробіття.Не всі планують працювати за кордоном. Потрібно хотіти та могти працювати в Україні. І такі люди є.І їм треба допомога.
ярощука Показати IP 25 Жовтня 2017 22:42
що таке не хоче віддавати? мами і тати прийдуть , та викинуть якогось романа романюка, чи івана іванюка!
і шо? до ярощука Показати IP 25 Жовтня 2017 22:54
і шо? Романюк там всього-навсього тимчасовий керівник. Міський центр зайнятості не є самостійною приватною структурою, а підрозділом Державної служби зайнятості. Якщо є питання до служби - їх треба ставити в Києві, а не тут. А тут треба підшукати спочатку інше нормальне приміщення, якщо вже так. Ну і не забути про десятки інших садочків Луцька, які міськрада щедро передавала раніше.
а депутати? Показати IP 25 Жовтня 2017 22:45
слова Саламатіна популістична маячня. З тим же успіхом можна сказати, що "депутати міськради взагалі нам не потрібні, бо от лучани в Польщу на роботу виїжджають"
Колишня безробітна Показати IP 27 Жовтня 2017 15:49
На жаль, маючи дві вищі освіти, в травні цього року прийшлося звернутися до центру зайнятості. Спочатку думала, що просто постою на біржі. Але жодного разу працівники центру мене увагою не обділили, підтримували. А через 3 місяці знайшли гарну роботу. Такі заклади потрібні, від них користі значно більше, ніж від депутатів у міській раді. Вони працюють і допомагають. Людина, яка стверджує, що центри зайнятості не потрібні - людина, яка д-у-у-уже далека від проблем пересічного громадянина. P.S.: візульно мені здалося, що в приміщенні центру зайнятості можна розмістити 100 діток, але ніяк не 300!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus