USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гості «Бандерштату» стали «перемогою». ВІДЕО

2 Серпня 2015 17:33
Декількасот лучан на гостей міста, які завітали на фестиваль національного опору «Бандерштат», взяли участь у флеш-мобі: ставши рівними лініями, вони утворили собою слово «Перемога». Таким чином вони підтримали вояків, які боронять Україну від російського агресора на сході та висловивши побажання, що ця сама перемога наступить чимшвидше.

Флеш-моб, анонсований ще до початку фестивалю, розпочали з підготовки: волонтери приготували білі картки для учасників та попередньо розмітили лінії, вздовж яких повинні були стати люди. Незважаючи на те, що на годиннику було 16:30, чимало «бандерштатівців» все ще відпочивали у наметовому містечку. Ведучі фестивалю Вікторія Жуковська та М’яч заходились кликати молодь до сцени, аби ті долучились до флеш-мобу.
Зрештою, люди вишикувались поруч одне одного таким чином, що з висоти пташиного польоту було чітко видно слово «перемога». Отримавши команду про те, що з висоти вже сфотографували учасників флеш-мобу, натовп ринувся до сцени займати найкращі місця. Адже зовсім скоро на головній сцені з’являться хедлайнери фесту – Onuka і Brutto.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
читач Показати IP 2 Серпня 2015 18:07
перемога буде як жидів виженем... повірили в нову владу....
Вероніка Показати IP 2 Серпня 2015 20:57
Молодці! Майбутнє за молодими українцями!
))) Показати IP 2 Серпня 2015 21:51
мало шо викликає в мене таку відразу, як оцяяво стрибаюча молодь. поховали країну, яку не вони будували. а зараз в Дніпрі знову гелікоптери і повістки розносять, які оці патріоти ніколи не візьмуть.
Слава Героям до ))) Показати IP 3 Серпня 2015 00:11
Якщо не Ви...тоді... Ніхто..
((( до ))) Показати IP 3 Серпня 2015 17:30
поцілуй янека в одне місце...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus