USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гостинна Волинь: ромам в області пропонують роботу

9 Листопада 2013 09:00
Понад 20 вакансій запропонували спеціалісти Рожищенського районного центру зайнятості представникам ромської національності під час ярмарку професій та вакансій, що відбувся у селі Кременець, однак ті більше цікавились громадськими роботами, - інформує Волинська ОДТРК.

Основна мета заходу – поінформувати місцеве ромське населення про спектр послуг, що надає центр зайнятості. Йшлося про можливість проходження професійного навчання, перепідготовки та підвищення кваліфікації за направленням центру зайнятості, про актуальні професії на сучасному ринку праці.

Громадяни цікавились можливостями участі у громадських роботах, оскільки значна кількість їх не має повної середньої освіти.

Нагадаємо, тягарем для нашого суспільства назвав ромів консультант з правових та організаційних питань Волинської обласної організації «Терне рома» Віктор Пенько під час засідання постійної комісії Волиньради з питань духовності, релігій, освіти і науки, культури, ЗМІ.

«Я казав, кажу і казатиму – самі вони нічого не зроблять. Але вже зараз вони є тягарем для нашого суспільства і будуть ще більшим», - висловився Віктор Львович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
роми Показати IP 9 Листопада 2013 19:13
Самі робіть, заробляйте,- все-одно поділитися з нами. Ми знайдемо як)))
Прага Показати IP 10 Листопада 2013 00:11
Які н***г роми? Цигани вони і в Африці цигани.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus