USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Радник ромської організації хоче випити брому, коли слухає циганів

31 Жовтня 2013 16:21
«Цигани є тягарем для нашого суспільства, і будуть ще більшим», - таку критичну тезу висловив консультант з правових та організаційних питань Волинської обласної організації «Терне рома» Віктор Пенько під час засідання постійної комісії Волиньради з питань духовності, релігій, освіти і науки, культури, ЗМІ.

Так, коли мова зайшла про моніторинг знань серед учнів шкіл, де навчаються діти ромської національності, чоловік досить критично висловився про цей народ.
«Раз по раз я буваю на різних семінарах, круглих столах, обговореннях, які, зокрема, організовує фонд «Відродження». Там збирається так звана «ромська еліта» України. І після кожного семінару мені хочеться випити брому, бо немає серед них людей, які насправді переймаються проблемами свого етносу», - заявив Пенько.

«Я казав, кажу і казатиму – самі вони нічого не зроблять. Але вже зараз вони є тягарем для нашого суспільства і будуть ще більшим», - висловився Віктор Львович.

Чоловік додав, що приділити увагу циганам – означає приділити увагу нам самим. Мовляв, якщо хочемо жити спокійно, то треба щоб ці люди були принаймні на «нульовому» рівні, а не являли собою від’ємний показник нашого суспільства.



Дивно, що серед присутніх членів постійної комісії та запрошених гостей не знайшлося тих, хто б вступився за ромів. Тим більше, що комісія мала б дбати про інтереси представників усіх національних меншин Волині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жорік Показати IP 31 Жовтня 2013 22:59
Бром пити не потрібно. Краще цианід - кожному цигану без виключення. І до дна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus