USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Громада Рожищенського району зібрала допомогу бійцям-добровольцям

19 Жовтня 2015 09:08
Героїзм українських військових та їхнє бажання захищати свою державу викликає в усіх повагу та бажання долучитись до здобуття перемоги. Нещодавно мешканці Рожищ, відгукнувшись на прохання бійця добровольчого батальйону, зібрали допомогу військовим на передову.

Про це повідомили у прес-службі Рожищенської райдержадміністрації.

Два тижні тому до райдержадміністрації звернувся боєць батальйону «Донбас» Олег (позивний «Афганець») із проханням допомогти батальйону у забезпеченні продуктами харчування, особливо консервацією.

З метою допомоги нашим військовим керівництвом районної державної адміністрації зорганізовано збір допомоги, до якого долучились практично усі громади району.

У результаті спільної благодійної діяльності було зібрано близько 3,5 тонни продуктів харчування. Доставка благодійної допомоги на передову (в Маріуполь) здійснюється через Нову Пошту. Першу відправку продуктів загальною вагою 1 тонна здійснили 16 жовтня 2015 року.

«Щиро дякуємо Мильській, Щуринській, Кременецькій, Пожарківській та Ворончинській громадам, які із розумінням поставилися до важливості цієї благодійної місії, здійснили підтримку та надали допомогу Збройним Силам України. Ваша допомога дуже важлива та необхідна нашим землякам, які підтримують незалежність, суверенітет та єдність України. Ваш внесок в підвищення обороноздатності держави безпосередньо вказує на великий патріотизм з Вашого боку та безмежну любов до Батьківщини», - йдеться у повідомленні.

Не будьмо байдужими і підтримаймо наших Героїв! Допоможемо армії всі разом!

ЧИТАТИ ЩЕ: РОЖИЩАНИ – БАТЬКО І СИН – ІДУТЬ БУДУВАТИ СПРАВЕДЛИВУ УКРАЇНУ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus