USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Гройсман відзначив успіхи волинської громади, яку очолює укропівка

10 Листопада 2018 20:22
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман поставив Княгининівську ОТГ, яку очолює голова партійної організації УКРОПу Луцького району Олена Твердохліб, у приклад успішної громади.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Так, тут на місці старого шкільного майданчика за 3 місяці збудували сучасний стадіон, нагадує прем’єр-міністр.

На новому спорткомплексі розмістили волейбольне, футбольне й баскетбольне поле, два майданчики з тренажерами та бігову доріжку.

«Недарма я щоразу кажу: об’єднуйтесь! Коли людей пов’язує спільна мета – реалізуються такі прекрасні проекти», – додає він.
Нагадаємо, раніше Княгининівська ОТГ брала участь у соціальному бізнес-проекті «Громада на мільйон» на 1+1.

ЧИТАТИ ЩЕ: «Я ЗАДОВОЛЕНА, ЩО МИ СТАЛИ НЕЗАЛЕЖНІ ВІД РАЙОНУ», - ОЛЕНА ТВЕРДОХЛІБ

Після того, як громаду очолила Олена Твердохліб, на її території, серед іншого, відкрили сучасний стадіон, зупинки громадського транспорту оформлюють в яскравих стилях, а на автомобільній дорозі державного значення М19, що пролягає крізь село Княгининок, встановили світлофори та камери спостереження. Окрім того, в Рокинях завершили роботу по заміні кварцового піску на станції очищення води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus