USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Групу п’яних неповнолітніх осіб луцькі патрульні знайшли на даху багатоповерхівки

29 Квітня 2017 10:12
«Невідомі особи хочуть скоїти самогубство, перебуваючи на даху будинку», - таке повідомлення надійшло екіпажу патрульних 28 квітня вдень від мешканців проспекту Соборності.

Про це повідомляє прес-служба патрульних у Фейсбук.

Патрульні миттєво прибули на місце події, де вже зібралось чимало стурбованих громадян. Двоє полісменів швидко вибрались на дах багатоповерхівки, де виявили компанію молодих людей, які просто відпочивали. На щастя, інформація про намір скоїти самогубство не підтвердилась.

З чотирма особами провели профілактичну бесіду. На одного з учасників, 20-річного хлопця, оформили протокол за перебування в громадському місці у п’яному вигляді, оскільки перевірка показала 1, 5 проміле алкоголю в його крові.

«Насправді, могла статись і трагічна ситуація, адже особи юні, один з них був нетверезим, тож після підігрітих алкоголем веселощів можна чекати чого завгодно», - розповів інспектор Патрульної поліції Луцька Сергій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 29 Квітня 2017 11:18
Для чого вони так підгортають штанці? На лапу півня стає схоже
Анонім до лучанин Показати IP 29 Квітня 2017 12:30
коментар було видалено
121 Показати IP 29 Квітня 2017 17:53
а нові копи стають старими ментами чи що??? склали протокол за перебування у громадському місці в пяному вигляді за 1,5 проміле. це виходить якщо я з кумом випив 0,5 горілки у будь-якому розважальному закладі де дозволено розпиття спирних напоїв і вийшов на вулицю, то на на нас виходить автоматично можна складати такий протокол??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus