USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гурт волинянки посів ІІ місце на всеукраїнському фестивалі

8 Грудня 2015 09:51
Колектив народного аматорського вокального ансамблю «Аколада» Луцького районного будинку культури, керівником якого є уродженка села Рудня Рожищенського району Вікторія Гурська, здобув друге місце на 16 Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі мистецтв «Сурми звитяги».

Про це повідомляє «Район.Рожище».

До складу гурту входять Вікторія Гурська (керівник, закінчила Київський національний університет культури і мистецтва, магістр музичного мистецтва), Тетяна Нечипорук, Ірина Матвійчук, Тетяна Вавринюк та Мирослава Чайка.

Як розповіла керівник «Аколади» Вікторія Гурська, на фестивалі гурт виконав дві пісні: повстанську «Сльози скотилися» та авторську «Час єднатися, Україно».

«Фестиваль має на меті широко пропагувати серед дітей та юнацтва кращі зразки мистецьких творів патріотичного спрямування, що розкривають героїчний шлях національно-визвольної боротьби українського народу в ХХ столітті, вивчати пісенну спадщину Січового Стрілецтва, Української Галицької Армії, Організації українських націоналістів, Української повстанської армії, а також сучасну українську молодіжну патріотичну пісню, що звучала під час Революції на Граніті, на Помаранчевому та Євромайданах та Революції Гідності. На фестивалі ми представили дві пісні: повстанську «Сльози скотилися» та мою авторську «Час єднатися, Україно», - розповіла керівник гурту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
DYed Показати IP 11 Грудня 2015 19:56
" Гурт волинянки.."... там усі дівчата волинянки а не тільки керівник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus