USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Гурт з Луцька фестивалив у Росії. ФОТО

20 Серпня 2013 18:55
Український гурт «VISCULA» взяв участь у фестивалі вуличного мистецтва «Фонари», який відбувся у Російській Федерації, – пише «Волинська правда».

За час своєї мандрівки українські музиканти, проїжджаючи Білоруссю, подолали автомобілем майже 3 тисячі кілометрів. Сам фестиваль проходив у мальовничому місті Сафоново, що у Смоленській області.

На фестивалі одночасно працювали чотири майданчики: «LIVE MUSIC» – вуличні музиканти, «STREET DANCE» – танцювальні колективи, цирк, реконструктори, жонглювання, силовий спорт, «ART PEOPLE» – фаєр-шоу, «FREELANCERS» – настінний живопис та інсталяції.

У фіналі заходу на майданчику «LIVE MUSIC» «VISCULA» ділила сцену з білоруськими музикантами «THE TOOBES». Білорусам, які вже є популярними і визнаними у всій Європі, доводилося працювати на розігріві у легендарних «Deep Purple», йдеться у повідомленні.

Гру українських музикантів російська публіка сприйняла «на ура». Тому після концерту в команди з’явилося чимало нових прихильників.


«Всім неймовірне всеосяжне спасибі! Всім 260 людям, які того дня працювали на майданчику! Хай не на все вистачило сил, але думаю, все ж можна сказати, що Фестиваль вдався!», – ділиться думкою у соціальній мережі одна з організаторів фестивалю Ірина Марченкова.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus