USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Як Луцьк святкуватиме державні свята у серпні. ФОТО

8 Серпня 2013 16:36
Про підготовку до відзначення в області 22-ої річниці Незалежності України, Дня прапора і Дня міста йшлося сьогодні, 8-ого серпня, на засіданні організаційного комітету.

Представники обласної та міської ради доповіли, що заходи відбудуться в усіх населених пунктах області. Насамперед будуть проводитись роботи з благоустрою міст.

До свят впорядкують пам’ятні знаки та пам’ятники видатним діячам українського державотворення. Влада обіцяє, що робота комунального господарства, пасажирського транспорту, правоохоронців буде на найвищому рівні.

23 серпня у День прапора перед приміщенням обласної ради відбудеться церемонія урочистого підняття Державного прапора України. У цей день влада планує надати матеріальну допомогу 12 громадянам, які досягли столітнього віку. У бібліотеках готуються книжкові виставки, тематичні вечори, на які може потрапити кожен охочий. Також буде діяти мистецька вулиця.

24 серпня відбудеться урочистий марш, починаючи від Київського майдану і до проспекту Волі, де покладуть квіти пам’ятнику Кобзарю і Лесі Українки.

Будуть проведені молебні за Україну. У цей день відбудуться звіти творчих колективів області. Організують акцію «Українська вишиванка». В області відбудуться різноманітні спортивно масові заходи. На базі військових частин проведуть дні відкритих дверей, зустрічі особового складу з учасниками боротьби за незалежність і свободу України.

У рамках відзначення області Дня Незалежності, у Луцьку відбудеться фестиваль мистецтв «Пісні Великої Волині». Також відбудуться урочисті святкові концерти колективів обласної філармонії, обмінні концерти між сусідніми районами області.

Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Олександр Курилюк зауважив, що влада і досі працює над планом заходів і запевнив, що святкування державних свят буде цікавим для кожного мешканця області. Детальніше ознайомитись про план заходів можна на афішах, які будуть розклеєні по місту.

Завершиться відзначення Дня Незалежності в обласному центрі традиційно святковим феєрверком.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 8 Серпня 2013 22:26
Будуть проведені молебні за Україну. І всім стане відразу легше. Звичайнй українець шість днів грішить, на сьомий йдк в церкву змивати гріх)прдавці на ринку не в щёт). Чиновник в день прапора прйде в храм. Раз на рік. Найвище досягнення чиновника - дисертація на здобуття чину кандидата наук на тему: "Як Луцьк святкуватиме державні свята"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus