USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як волинські міліціонери святкували професійне свято. ФОТО

19 Червня 2013 11:23
Професійне свято відзначали працівники УМВС України у Волинській області вчора, 18 червня.

Про це повідомили в СЗГ УМВС України у Волинській області.

З нагоди відзначення професійного свята у клубі УМВС України у Волинській області відбулися урочисті заходи за участі очільника волинської міліції та представників місцевої влади і силових структур області.

Почути слова вітання та щирі побажання у цей день до обласного управління внутрішніх справ приїхали майже усі працівники служби дільничних інспекторів міліції з усіх міськрайвідділів Волині.

Перед урочистою частиною міліціонерів запросили на богослужіння до Храму святого Георгія Побідоносця, що знаходиться на території УМВС і був побудований в честь пам'яті працівників ОВС, які загинули під час виконання службових обов’язків. Протоієрей Олександр Мазурак прочитав службу за здоров’я дільничних та їхніх сімей. Після чого усім вручили ікони, як оберег на службі.

Самі урочистості розпочалися із вітального слова начальника управління МВС України у Волинській області полковника міліції Олександра Терещука:

«Щиросердечно вітаю вас із професійним святом, зичу здоров’я, наснаги та сили у ваші нелегкій справі. Адже саме дільничний інспектор – перша людина на своїй дільниці», - відмітив Олександр Дмитрович.

До привітань приєдналися Луцький міський голова Микола Романюк, представники від облдержадміністрації та облради, обласного військового комісаріату, Луцького прикордонного загону, пенітенціарної служби та Державної міграційної служби України.

Кожен із гостей виголосив сердечні побажання та слова вдячності за відповідальне відношення до службових обов’язків. Дільничним вручили грамоти, подяки і грошові премії.

Цінним подарунком – годинником - нагородили керівника усіх дільничних інспекторів краю, заступника начальника управління – начальника міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області полковника міліції Володимира Поліщука.

Як наголосив Олександр Терещук, люди знають свого дільничного інспектора міліції не лише, як представника Закону, а як втілення друга і порадника.

«Кілька таких простих слів від громадян дають зрозуміти, що винуватці свята гідно виконують свою роботу», - додає він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus