USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як здати екзамен через «електронку» чи MMS

28 Травня 2013 14:58
Студенти навчилися складати іспити без знань і шпаргалок – готові рішення їм надсилають безпосередньо під час іспиту на телефон або планшетний комп'ютер.

Про це повідомляють співробітники сайту безкоштовних оголошень Slando, на якому почали з'являтися пропозиції незвичайної допомоги недбайливим студентам.

Щоб отримати допомогу зі сторони студентові досить непомітно сфотографувати завдання з квитка і відправити їх через MMS або e-mail. «На тому кінці дроту» їх вирішують і відправляють назад фотографією або ж у форматі текстового файлу. Учневі досить також непомітно списати отриману відповідь, і іспит складений.

«Помічники» оцінюють свою роботу по-різному. Наприклад, Андрій, який називає себе кандидатом фізико-математичних наук, оцінює свої послуги з рішення завдань з фізики і математики від 150 гривень за іспит. А ось Марина обіцяє допомогти скласти іспит по англійській мові за 500 гривень. При цьому вона готова постійно бути на зв'язку, якщо студент використовує гарнітуру, або ж присилати відповіді фотографіями і файлами.

Контрольні і заліки обійдуться дещо дешевше.

Тому, якщо до куплених дипломних і курсових робіт викладачі вишів вже звикли, то зараз їм належить боротися із новою вигадкою студентів.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Mangol Показати IP 28 Травня 2013 15:08
:)
Mangol Показати IP 28 Травня 2013 15:08
..."при нём задача"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus