USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Які 55 адмінпослуг надають волинські податкові центри

5 Липня 2013 09:58
На Волині у центрах обслуговування платників податків громадянам та бізнесу пропонують 55 адмінпослуг.

Про це повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів у Волинській області.

Наразі у переліку адмінпослуг, що надаються платникам податків та громадянам у сервісних центрах безоплатно, 55 найменувань Цей перелік затверджений відповідним наказом Міністерства доходів і зборів України, - інформує відділ обслуговування платників податків ГУ Міндоходів у Волинській області.

«Якість послуг та вдосконалення технології обслуговування платників податків - серед першочергових завдань фахівців Міністерства доходів і зборів України та його територіальних підрозділів у регіонах. Тому, пропонуючи сучасні сервіси, зокрема електронні, Міндоходів намагається максимально наблизити стандарти обслуговування платників податків в Україні до кращих європейських зразків», - вважає начальник ГУ відомства в області Ігор Сінгаєвський.

За його словами, серйозність таких намірів у цьому напрямку підтверджує факт відкриття Центру надання адмінпослуг при Луцькій міській раді.

«Представники територіальних підрозділів центральних органів влади, які працюватимуть у цьому Центрі, полегшать процес отримання інформації, довідок , дозволів та свідоцтв. Оперативність надання послуг у ЦНАПАх та ЦОППах усуне будь-які перешкоди у діяльності представників бізнесу», - підсумував Ігор Сінгаєвський.
Довідково: завдяки сервісам Міністерства доходів і зборів у Центрах обслуговування платників податків громадяни та представники бізнесу можуть оперативно та безкоштовно отримати довідки, дозволи та свідоцтва. Зокрема, серед послуг, які пропонуються, – реєстрація книги обліку доходів та витрат, видача довідки про сплату роботодавцем податків та зборів, реєстрація реєстратора розрахункових операцій, видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, видача торгового патенту тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus