USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Євроінтеграція – не водохрещенська вода, - Клімчук

25 Листопада 2013 09:59
«Довгим запливом у не зовсім комфортній воді» назвав голова Волинської облдержадміністрації процес євроінтеграції.
Про це йшлося під час оперативної наради, що відбулася 25 листопада.
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук вважає, що волинський бізнес зараз не готовий до вступу у зону вільної торгівлі, з його слів, попереду – важка «домашня робота».
«Мій друг, мер міста – Олег Кіндер, стоїть з табличкою «Ковель» в Києві. А 400 ділянок землі - не Європа, в Європі за таке тюрма. Товариш Кіндер, до вас звертаюся та до інших - не розказуйте нам про євроінтеграцію в той час, коли в себе, там де ви керуєте, воровство сватовство і кумовство. Домашня робота,як кажуть росіяни, «мало не покажеться». Якщо хтось думає що, євроінтеграція - це скочили в Водохрещенську воду і вискочили, то це не так. Це довгий заплив в не зовсім комфортній воді для багатьох людей, для мільйонів, які звикли вже до того, що є сьогодні. А це практично повна відсутність касових апаратів, навіть в маркетах. Волинський бізнес вимагає від уряду одного – технічні умови і технічні стандарти. Коли ввійдемо в ЗВТ, будемо стороною, яка програє апріорі. А там бізнес – хто не встиг той запізнився. Євроінтеграція - наша стратегія, її ніхто не відміняв. Політика – це мистецтво можливого. Відповідальний політик бачить перед собою і мету, і день завтрашній. Є інтереси України і людей, не тільки тих які біля мікрофонів стоять, а тих які мовчать і працюють, а їх 99,9%. Я бачив процес в Польщі та Литві, але в них не було сходу і заходу, в них була політична нація, їх не роздирали мітинги і палатки. Вони мали політичні еліти і мали підтримку Євросоюзу в десятки мільярдів євро. Можна вскочити в Водохрещенську воду, але довго там не просидиш. Нам залишається робити своє, крок за кроком робити домашні роботи», - зазначив Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Лучанин Показати IP 25 Листопада 2013 10:12
Це так говорить політик, який багато років прожив в Литві????? Який говорив і приводив приклад як там добре, класно??? Що робить політика з людьми??? Ви Борисе Петровичу вже себе вичерпали як політик, прошу ВАС піти на пенсію!!!!!!!
авжеж Показати IP 25 Листопада 2013 10:12
тепер треба відробляти, аби при посаді залишитися
Валік Показати IP 25 Листопада 2013 10:18
правльно каже Клімчук. Щось робіть для нашого міста а не тільки назва -Євро. Євроінтеграція не допоможе зробити життя кращим треба щось робити!!!!!!!!!!!!!!!
лучанка Показати IP 25 Листопада 2013 10:30
а як же прапор, освячений батюшками?...http://tyzhden.ua/News/91513
Луцький до лучанка Показати IP 25 Листопада 2013 10:39
Да то Михаїл вирішив намалюватись!:) А прапор Євросоюзу мають вивішувати тільки країни цієї спільноти!!! Це так, щоб знали!!!:)
антиклимчук Показати IP 25 Листопада 2013 10:45
"золотой ти чілавек, климчук, атдахнуть би тібє нада"
Корінний лучанин Показати IP 25 Листопада 2013 11:16
Дуже дивна мова КЛІМЧУКА! Включив,конкретно дурака!!! Називає 1000 причин щоб нічого не робити та виправдовується! Політики- це влада,а влада на службі у НАРОДУ! А народ не хоче ВІЧНОГО СНУ та застою! МИ чи не єдина країна, яка не оговталась після кризи 2008року. Ми не досягли рівня 1991року, то що знову до Росії? РОСІЯ - авторитарна країна, що ПУТІН скаже те і буде! В ЄВРОПІ такого нема, там панує демократія! Клімчук танцює під дудку ПР і вже заговорюється! А що,пане КЛІМЧУК, ЄВРОСОЮЗ хіба не допомагав УКРАЇНІ за ці 22роки? Про що говоримо!
прохожий. Показати IP 25 Листопада 2013 12:32
Євросоюз допомагає Україні тільки політичними маніпуляціями!!!
маю думку Показати IP 25 Листопада 2013 12:39
аби ти розумів що робиш то на майдан стояти за европейських жидів не йшов не шатай декржаву подивись на египет ірак сірію балканські краііни кров і біда прийшли до них а гроші та добро хочеш громадянськоіі війни то получиш надоііло спати в теплій хаті то будеш у канаві вчсе це вже на нашій землі було а на майдан виходять не самі бідні люди бідним хочеться хліба а не евпропи задумайтесь бо пізно буде
К. лучанин до маю думку Показати IP 25 Листопада 2013 13:05
ОТ Є НАРОДНА ПРИКАЗКА: ЧОГО БІДНИЙ БО ДУРНИЙ.ЧОГО ДУРНИЙ БО БІДНИЙ! Чого ліпити сюди вищеназвані країни,коли люди там повстали проти диктаторських режимів? Як ще Лівію не назвав? Що на шаші землі було, то недавно згадували ГОЛОДОМОР 1932-33р!!! Вас бачу це не хвилює і я здогадуюсь до чого ведете, назад у "світле майбутнє"! Може Ви у СИМОНЕНКА на підтанцівці?
бор Показати IP 25 Листопада 2013 12:57
Від нього вже тошнить.Ще таких продажних світ не бачив.Бабла накрав нехай хоч мовчить.
Злата Показати IP 25 Листопада 2013 14:15
Зараз Україна для Європи це ринок збуту своєї продукції, це територія для будівництва хімічних і шкідливих заводів, це дешева робоча сила, переважно для підтирання дуп пихатих європейців. Це знову купа напівсиріт, батьки яких ВІЛЬНО пересуватимуться по Європі в пошуку подачок від заможного європейського родича. А діти оспіване віками слово МАМА вимовлятимуть «Батько 1», бо ж традиційне поняття сім’ї там вже не є нормою. Зараз ми Європі потрібні такі як ми є – з купою проблем і боргів, з купою невикористаних можливостей і природніх ресурсів, з хиткими, перехідними морально-етичними якостями. Держава, яка поважає себе повинна обирати сама для себе, якою їй бути і з ким єднатися. Вона має відстоювати своє право на повагу своїх культурних і моральних традицій. Тільки тоді можливий рівний союз, укладений на засадах партнерства і взаємної поваги. Безумовно Україна має йти тільки на Захід, тільки в Європу!!! Але тільки тоді коли буде на рівні голови своїх політичних партнерів. А для цього треба працювати, а не байдикувати на майданах. Я так вважаю.
Качок до Злата Показати IP 25 Листопада 2013 14:25
Злата, точніше і не скажеш! Підтримую!
Світлана Показати IP 25 Листопада 2013 14:58
Це вже якась а-бе-ве-ге-дей-ка прикрилась ім'ям Злата. Чого боїшся назви своє ім'я, якщо так роз'яснюєш і поучаєш, як на уроці в школі. І не держава повинна обирати, де їй бути, а люди, які платять податки і тебе утримують, щоб ти мала роботу, сиділа в Інтернеті в РДА і повчала.Через таких як ти горе"вчителів" так і живемо, бо ви яка б влада не прийшла, шапку міняєте і зразу ж починаєте хвалебні оди співати. І так вже 22 роки, і все гірше і гірше живемо. Німці побудували в Луцьку завод, то люди хоч мають роботу, а що робите Ви, де ті нові робочі місця, які обіцяли? Куди подітись молоді? Нехай далі батрачать за кордоном за копійки і візи купляють у довжелезних чергах. Наш шлях тільки в Європу. На Російське знущання ми вже надивились.
Корінний лучанин до Світлана Показати IP 25 Листопада 2013 17:17
СВІТЛАНО! МИ ОДНОДУМЦІ І ТАКИХ БАГАТО МИСЛЯЧИХ ТА РОЗУМНИХ ЛЮДЕЙ!!! ДЯКУЮ за ВАШУ ПОЗИЦІЮ!!!!
Злата Показати IP 25 Листопада 2013 21:02
Світлано, я так само як і Ви висловлюю свою думку, а не повчаю. Хоч я рада, якщо хтось роззує свої очі і подивиться на ситуацію зі здоровим глуздом. Мислячі люди зважують плюси і мінуси, і обирають краще. До Росії я не закликаю, не треба додумувати, того, чого нема. Молодь має вчитися, а не прогулювати пари, щоб стати кваліфікованими спеціалістами, вузи мають розвиватися і розширювати можливості працевлаштування, мають забезпечити визнання наших дипломів в тій самій Європі, а не спонукати дітей прогулювати навчання. І не думайте, що після євроінтеграції поменшає українських батраків і що прийдуть добрі європейці і нам з Вами створять молочні ріки і медові гори. Хоча Гітлер теж був європейцем і зумів дуже швидко навести порядок, якого нам всім так бракує…. Тільки от байдикувати і галасати на майданах чи буде Вам охота І ще, держава це і є сукупність людей, і серед них ми з Вами. На жаль, ми 22 роки керуємося принципом «меншого зла». І що з того вийшло? – Кравчук, Кучма, Ющенко, Янукович, а тепер ЄС. Чи не пора задуматися? Я ЗА Європейський розвиток, двома руками і двома ногами, але що це дасть нам саме сьогодні крім остаточного знищення України? Всьому свій час і вступу в ЄС теж. Треба рятувати Україну, поки нас не з’їло свіже «менше зло».
Корінний лучанин до Злата Показати IP 25 Листопада 2013 22:03
ПУСТЕ ПРОСТОРІКУВАННЯ! ЯК КАЗАЛИ СТАРОДАВНІ МУДРЕЦІ НА ТАКУ МОВУ: ВОДУ ЛЛЄ! ВАМ,ШАНОВНА, ПОВИННО БУТИ ЗРОЗУМІЛО, ЩО ДЕМОКРАТІЯ САМА ПО СОБІ НЕ ПРИХОДИТЬ І ЯК МАННА НЕБЕСНА ДО НАС НЕ ВПАДЕ! 1991рік, що легко дався для того щоб Ви,шановна пані, жили у незалежній державі Україна! Почитайте Самійленка, він дуже гарно написав про деяких борців за Україну! Молодь вивчиться не переживайте, досвіду життєвого наберуться- не завадить у майбутньому! А то заволали, як нібито КІНЕЦЬ СВІТУ НАСУВАЄТЬСЯ!
назар Показати IP 25 Листопада 2013 22:44
єс звичайно це добре але не в нашому випадку ми по всіх показниках не дотягуємо до європи і підписання асоціації це не змінить а навпаки погіршить стосунки з росією, яка доречі є стратегічним партнером і вона доречі вже дала відчути можливі наслідки європи
Злата Показати IP 25 Листопада 2013 23:47
Право кожного йти чи не йти як телята за бездарними, безпринципними, безсовісними політиками-горлопанами. А вони і дякую Вам потім не скажуть. Підуть наїдати жирні морди, кепкуючи як в черговий раз розвели народ і чекати знов "свого часу", щоб попіаритися для власного самовдоволення і підвищення самооцінки. Сьогодні один такий вже всплив з помаранчевим шарфом. Задумайтеся
Корінному лучанину Показати IP 26 Листопада 2013 00:03
А ще мудреці говорили, що добра освіта це незалежність,і поки діти виховуються в дворових компаніях і вуличних компашках вони будуть бовдурами. Добра освіта це шлях до доброго життя. Я своїх дітей стимулюю вчитися, а коли отримають знання і повну вищу освіту, хай ідуть товктися головою в глуху стіну, скільки собі захочуть. Але якщо клепка буде в голові то вони знайдуть більш дієвий шлях ніж воювати з повітряними млинами і пробивати дурні лоби в скелі. І як каже Клімчук, людина має мати мету, але і передбачати день завтрашній. Тихіше їдеш, дальше будеш, перевірено віками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus