USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Каліфорнія - наша: історія волинянина, який 16 років мешкає і працює в США

5 Листопада 2015 07:00
Мешканець Нововолинська Юрій Романюк разом з дружиною та шістьма дітьми вже 16 років живе та працює в США. За 9 місяців старанної праці в готелі чоловік від прибиральника дослужився до адміністратора. Одна з його підлеглих – землячка з Ковеля, яка переїхала до США ще в трьохрічному віці.

Їх історію розповіли журналісти «Громадського» в одному з епізодів програми «Каліфорнія наша».

Юрій Романюк з Волині – адміністратор в готелі, де починав прибиральником. А ще він – батько шістьох малих дітлахів. Його дружина Сніжана через нестачу часу ніде постійно не працює. Однак Романюки живуть у двоповерховому будинку, мають автомобілі й люблять відпочивати за кордоном. І все, що треба Юрі для забезпечення сім’ї – це просто сумлінно виконувати свою роботу.

Однією з підлеглих пана Юрія є молода дівчина на ім’я Ліля з Ковеля. Нині вона працює кухарем, а в Штати потрапила ще будучи трьохрічною дитиною. Каже, що нічого не пам’ятає з рідного міста, а бачила його лише на відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 5 Листопада 2015 07:17
агітація і пропаганда?
123 Показати IP 5 Листопада 2015 10:25
Молодчина! Успіхів тобі та сім'ї!
Анонім Показати IP 5 Листопада 2015 10:33
Одиничний випадок.І швидше всього сектант.Америка,шість дітей і т.д.
коля до Анонім Показати IP 5 Листопада 2015 10:44
як добре, що ти не сектант, а просто муд"к
Сашко до Анонім Показати IP 5 Листопада 2015 14:53
Якщо сумлінно працювати то і по 12 дітей виховують.
Анонім Показати IP 5 Листопада 2015 10:39
А де історії про те,скільки наших людей спилося,померло від наркотиків,сидить в тюрьмі.Таких історій більше,але завжди напишуть хорошу з ціллю пропаганди. Та й чим тут сильно хвалитися.Став асом в прибиранні,а тепер наглядає за такими ж.Він же,пробувши стільки років в Америці,навіть освіти не здобув.Дітей видно те ж саме чекає. А взагалі ця стаття є гарним натяком,щоо українців там чекає робота підмітайлів.
Сашко до Анонім Показати IP 5 Листопада 2015 15:05
На Україні є більше шансів спитись. Та і карєрного росту у прибиральників немає. А мати власний дім автомобілі і відпочивати за кордоном не реально. Освіту можливо і не здобув,так як прийшлося попрацювати перші роки, але діти обовязково отримають. А на батьківщині з освітою роботу далеко не кожен знайде. Або торгувати на ринок, або за копіки учителем.
Лана до Анонім Показати IP 6 Листопада 2015 15:33
А ми Украіні то нам просто все на голову впаде ,якщо чоловік і дружина з заробіток не вилазять то ще живуть,а так хто в нас добре живе ? бандити?
андрій до Лана Показати IP 16 Жовтня 2018 10:39
в америці так само добре живуть тількі власники корпорації і ті хто чиї прадіди передали у спадок, ми нуле амери ки це теж суцільний кримінал, там теж кримінальні структури нечесна гра на ринку, стала державницькою. просто наші нерозумні люди думають що там рай, а насправті суцільне життя в кредиті де свого немає нічого, лише гарна обложка"американська мрія" а хто попробує її на своїй шкурі то україна і європа раєм здається, америка класна країна якщо поїхати заробити щось на кілька років, а якщо жити, то це не найкраще середовище.
ху Показати IP 5 Листопада 2015 15:06
Напоминает старый анекдот: Сантехник и ученик ПТУ устраняют засор в канализации. Сантехник ныряет в дерьмо, выныривает и дает команду студенту: "ключ на 17". В следующий раз, выныривая, дает команду: "ключ на 22". И так повторяется несколько раз. После того как засор был устранен, сантехник, весь в дерьме выдает ключевую фразу : - УЧИСЬ СТУДЕНТ, А ТО ТАК И БУДЕШЬ ВСЮ ЖИЗНЬ КЛЮЧИ ПОДАВАТЬ!". А в данном случае, хотелось бы спросить старшего прибиральника -ТЯЖЕЛО ЛИ БЫТЬ ПАТРИОТОМ ЗА ТЫСЯЧИ КИЛОМЕТРОВ ОТ РОДИНЫ?
андрій Показати IP 16 Жовтня 2018 10:33
Колись ця бульбашка лопне, нехай чому не спитали чи в цього адміністратора хоч власне житло? Більша половина простих американців це батраки, роблять по 7 днів, машина в кредиті, хата в оренді, немає свого нічого, про землю то годі й мови . Живе добре так само як і у нас тільки 20% , це тобто ті американці у яких діди, прадіди створювали заводи і зараз це все переросло у владу і диктат корпорацій, ось ті люди рахуютьсяхазяїнами штатів, всі інші це просто раби, які платять податки рахунки максимально великі, і за кошти платників податків простих людей америка веде свою імперську політику, і створює військові конфлікти аби собі відгребсти чим побільше енергоресурсів, а росія завжди у всьому наслідує і копіює сша у своїй зовнішній політиці, от і виходить так що через імперські інтереси страждають інші народи, сша від своєї пропагандистьської зрежесованої лінії софт павер, не відмовляється видно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus