USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

ІТ-технологи шукають «мізки» серед волинських школярів

31 Жовтня 2013 18:31
Волинським школярам «відкриваються двері» у виші завдяки перемогам у конкурсах.
Так, торік переможцю обласного конкурсу учнівської молоді з інформаційних технологій та переможцю у трьох категоріях міжнародного турніру з веб-дизайну Дмитру Зобову запропонували навчатися у Вінницькому технічному університеті одразу на третьому курсі.

Сьогодні ж у Луцьку розпочався дводенний обласний конкурс учнівської молоді з інформаційних технологій. З різних районів краю з’їхалося більше півсотні учасників. Школярі представляють домашнє завдання і демонструють свої проекти у сфері ІТ технологій. Це різноманітні програми, інтернет-сайти, дизайнерські розробки.

Для переможців конкурсу команда програмістів підготувала цінні подарунки: планшет, електронну книгу і сучасні дороговартісні навушники. Кажуть, що так хочуть заохочувати молодь «йти в ногу» з часом щодо освоєнню ІТ технологій, адже насьогодні на Волині вкрай мало хороших молодих фахівців. «Розвиток ІТ технологій на рівні школи дуже поганий, бо не вистачає фахівців: їдуть за кордон чи не хочуть працювати у школах за таку малу зарплату. Тому ми працюємо з молоддю», - розповів працівник інтернет-компанії Іван Тібеж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus