USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Юні художники змагаються у Луцьку. Дехто творить просто неба. ФОТО

13 Жовтня 2013 13:45
Понад 40 молодих художників беруть участь у експрес-пленері «Під покровом Пресвятої Богородиці».

Експрес-пленер, приурочений до Дня художника, розпочався 13 жовтня у Луцьку.









Як розповіла начальник управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів, цього року пленер відбувається під гаслом «Під покровом Пресвятої Богородиці», адже 14 жовтня святкують Покрову Пресвятої Богородиці, 71 річницю створення УПА та День козацтва.



Проте юних митців не обмежували рамками лише цих тем. У експрес-пленері зголосилися взяти участь 42 учасники віком від 10 до 23 років, переважно це учні Луцької художньої школи та Інституту мистецтв. Вони мають можливість заробити своєю творчістю премію. Так, призовий фонд становить 2400 гривень, головна нагорода – премія Луцького міського голови у сумі 500 гривень.













Захід мав відбутися на Театральному майдані, однак через погодні умови організатори запропонували юним художникам творити у фойє Палацу культури. Дехто з митців, не злякавшись прохолодної вітряної погоди, вирішив малювати просто неба.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus