USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Юристи «виб'ють» кошти із «страховиків» за шкоду від дощу. ТЕЛЕФОН

1 Серпня 2013 17:23
Як правильно написати заяву до страхової компанії, аби отримати компенсацію за збитки, отримані після стихійного дощу у Луцьку, розповідають на сторінці Юридичної Агенції Укрюрпослуг у мережі Facebook.

«До нас вже кілька разів зверталися люди, які повідомили, що у Луцьку вже є випадки, коли страхові компанії під різними причинами відмовляються приймати заяви про страховий випадок, або просто закривають (ніби тимчасово, на кілька днів) свої офіси», - йдеться у повідомленні.

Невелику, але корисну пораду дають фахівці агенції:
«У Вашому договорі на страхування повинен бути зазначений спосіб та строк інформування Вами страхової компанії про страховий випадок, і Вам слід діяти відповідно до нього.

Однак, знаючи про те, що наші страхові компанії дуже люблять губити заяви своїх клієнтів та в подальшому під різними благовидними та не дуже причинами зменшувати розмір страхового відшкодування, вважаємо за можливе також порекомендувати Вам, якщо ви зіткнулися із закритими дверима офісу чи впертим небажанням реєструвати Вашу заяву, - надіслати на адресу страхової компанії заяву про страховий випадок (у місцеве відділення та головний офіс) рекомендованим листом з повідомленням про вручення, та продублювати заяву телеграмою на ці ж адреси.

В подальшому квитанції про відправлення телеграми та квитанція про відправлення заяви поштою будуть трактуватися, як належні докази інформування вами страхової компанії про страховий випадок, найголовніше не пропустити строки», - зазначають юристи.

Фахівці кажуть, що їх консультації - БЕЗКОШТОВНІ.
Телефонуйте: (київстар) 097 38 58 658; (лайф) 063 32 20 973; прямий номер у Луцьку 29 97 70.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 1 Серпня 2013 17:43
це лохотрон.Нічого вони не докажуть. Страхові відмовлять у виплаті, бо цей дощ не є страховим випадком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus