USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Із 30 кас працює 5: лучани скаржаться на «Там-Там»

19 Березня 2018 12:12
Лучани вкотре поскаржились на обслуговування у гіпермаркеті "Там-Там".

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Iryna Ostrovska-Kots, інформує Під прицілом

"Буде гнівний пост про г*вняний сервіс. Я півроку не була в гіпермаркеті, як він себе сам величає, "Там-Тамі". Сьогодні довелося забігти, як мені гадалося, на хвилиночку. А хр*н тобі, Ірина, а не швидкий сервіс та ввічливе обслуговування. Була з дітьми, до слова: один в колясці, друга вже СБ, доросла.

Отож, взяли один товар, який нам був необхідний, і пішли на так звану "швидку касу", щоб бігом-бігом.

"Швидка каса" обслуговувала як столітня черепаха. Із 30 кас працювало 5. До кожної – черга. Довга черга. Нунафік довга черга. Люди стоять із возиками у проходах, інші не можуть пройти. На все це снісхадітєльно дивляться охоронники...

Кароче, я псіханула, закинула ті пустушки в цукерки і пішла. До інформаційної стійки. Де якась вері імпотент дівчина повідомила мені "а шо, тож людей не хватає..."

Мій особистий висновок: якщо в борделі немає прибутку, то не ліжка треба переставляти...

Зробіть каси самообслогування, як в "Теско". Вимуштруйте своїх касирів, менеджерів, врешті решт. Бо складається враження, що в "Там-Тамі" головний будь-хто, але не клієнт. Бо ж ціни на парковку підняти – то перші. А сервіс підняти – ждітє атвєта, як соловєй лєта...

Не піду більше туди, тим більше є магазини і з цінами нижчими і з касирами привітними, і з менеджментом швидким на реакцію", – йдеться в дописі.

"Я там поруч живу, тому в той гіпермаркет волєю судєб кожен день заходжу, бо поки я тут – то це фактично мій "магазин під домом". І це одна з причин, чому дуже чекаю переїзду - щоб змінити "магазин під домом" на те ж таки Сільпо. Хамуватість і байдужість до клієнта у порядку речей. А щодо черг – я вже думала їм стартап запропонувати: якісь експрес-знайомства поки люди стоять в черзі чи якісь челенджі))) Бо то ж капец", – коментує Тетяна Садюк.

"Там-Там", то величезна клоака. На який... стільки кас, коли з них три ну п'ять працює. А охорона то взагалі свинопаси, яким видали форму та рації, а рильця їм не встигли помити", – гнівно відгукується Валентина Плехун.

"Там-Там" то дно, просто має виграшне місцерозташування. Теж був "магазиномпідбоком", то після роботи я ще той маневрувальник була поміж касами (особливо, коли їсти хочеться). Крім того, багато товару неякісного, особливо овочі/фрукти і на термін придатності особливу увагу звертайте", – додає Наталка Вавриш.

Люди справедливо зауважили, що у гіпермаркеті "Там-Там" відсутні каси для мам з колясками та людей з інвалідністю і порекомендували керівництву їх запровадити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Валентина касир Показати IP 19 Березня 2018 12:22
Але ті ж що висловлювались теж невиховані, можна були вихованішими !!!!!!! Треба починати з себе, а то всіх від касирш до охорони "обізвали ", а себе не бачать. Всі ці питання як працює цей Там-Там то до дирекції, адміністрації, а не до людей, таких,як і самі покупці. Скільки вже можна так вести себе по-хамськими самим, піди попрацюй і тоді будете знати, а то всі розумні і тілльки вміють ,що побігти і написати на Фейсбуці і все! Ніби всі такі на своїх роботак порядні і виконують свою роботу належно?!В будь-яку установу зайдіть і побачите,як там на робочих місцях виконують роботу, і мабуть там і працюють ці хто пише коменти. Пишіть про дирекцію ТАМ-ТАМу а не працівників "принижуєте"
лучанин до Валентина касир Показати IP 19 Березня 2018 15:48
Чого касири зразу все прийняли на себе.. Тьотю просто бомбануло..видно має право раз у місяць зірватися.. А стосовто Там-таму то реально керіництва там НЕМА..бо організація ніяка.. Сам раніше був постійним покупцемм.. і мій чек ніколи не бував нижчим за500 грн.. Масу незручностей додала парковка..яка обмежує твій час для покупок у годину.. навіть нічого не вибереш.. Робочих 5 кас дійсно сприяє обмеженню часу на вибір товару до 30 хв..бо хз скільки у черзі проторчиш.. Я наприклад не скандалю а обираю інші мережі..подобається АТБ..за вийнятком відсутності вибору мясної продукції.. Сільпо теж терпимо.. за вийнятком овочевої групи..там просто кошмар як все запущено..(Кравчука) .. Панове..не зациклюйтесь на одному там-тамі..він вже давно скотився у прірву.. і їхні дибільні перестановки (регулярні) цьому підтвердження.. Як у старому доброму анегдоті :"ми не меблі рухали, а ш*юх міняли")) Всім гарного настрою..)
ангст Показати IP 19 Березня 2018 12:35
Так може там спеціально тільки 5 касс працює, щоб за парковку більше грошей взяти.
Джон Показати IP 19 Березня 2018 12:39
У ЯЖЕМАТЬ бомбануло)) Стільки негативу на рядовий персонал.Жаль її дітей(крейзі мазер).Як кажуть:Баби, вони і в Африці баби,лиш би покудахкати)))
Віктор Показати IP 19 Березня 2018 12:42
Ви навіть не уявляєте, який нині би?ло-покупуць пішов.... Навіть в черзі гидко буває стояти. Так що починати треба з себе.
Парковка Показати IP 19 Березня 2018 12:45
А от як була я безкоштовна біля ТамТама годину , так і залишилась... І навіщо на мене тут пургу гнати? Св*нота....
нічого не маю проти Показати IP 19 Березня 2018 12:55
починати треба з себе... але якщо порівнятиз тою ж таки Польщею, 5 рік споглядаю.. не Теско.. а ЛІДЛ... там 3 хв максимум..обслуговування. Не в образу нашим касирам, там ніхто тебе не обдивляється з ніг до голови, тим паче не звертає уваги на твій манікюр. і взагалі...хти поляк чи українець.. для порівняння можу додати, якось в Приватбанку...забирали грошовий переказ, дівчинка касир ( в котрої майже на кожному пальці було золоте кілечко).. дуже було здивована, коли сказав, що нема моб. телефону, активуйте переказ через свій....Ментелітет треба змінювати... це 100 % але нам , до цього надто далеко.У нас з усіх екранів..лється лише критика,тому і люди скрізь і усюди тільки те і роблять осуджують
Справедивий Показати IP 19 Березня 2018 13:00
Не знаю, можливо мені не траплялись хамовиті працівники Там-Таму, але були різні ситуаціі і завжди ввічливо і чемно до мене відносились. І не ту ціну вибивали, і гранат міняли та й багато інших було випадків, але хамства по відношенню до мене не було. Особливо хочеться подякувати жіночкам-продавцям у м'ясному відділі,- завжди привітні допоможуть вибрати шматок, який тобі підходить, або попросиш залишити щось, наприклад рагу, завждий йдуть на зустріч. Так що все написане суб''єктивне. Звичайно, часто дуже мало працює кас і це напрягає, особливо коли береш один-два товари і спішиш, але це вина дійсно адміністаціі, яка не вміє оргагізовувати процес обслуговування, а не працівників. Погоджуюсь із автором, що й ціни вже набагато вище, ніж у інших магазинах. Але загалом моя думка про гіпермаркет позитивна.
віктор до Справедивий Показати IP 19 Березня 2018 13:49
а те що в мясному відділі більшість мяса спорчене і часто смердить, це нічого? а те що його оцтом промивають кожен ранок, щоб не смерділо, то це нормально? чи може те що в піцу, ковбаски дають мясо тільки таке якому вже і оцет не допомагає, бо вже навіть цвіте, то це по вашому нормальний магазин? ,
Справедивий до Вікто до віктор Показати IP 19 Березня 2018 14:45
Ми про обслуговування, а не про технологію виробництва м'ясопродуктів, це-поперше, а по-друге, Ваше право понюхати і відмовитись та написати скаргу і сходити на ринок до засмальцьованих продавців, без оцту, без інших аналогічних додатків. І для довідки, протирання оцтом нічим не змінює привабливість м'ясного продукту ні в яку сторону - ні в кращу, ні в гіршу, - це лише знімає вакуумний наліт, у якому транспортують м'ясо та дизінфікує як повітря, так і прилавки. Це найкращий нехімічний спосіб обробки. І ще, я не працівник Там-Таму, а покупець.
Орест Показати IP 19 Березня 2018 13:37
Має ж бути якийсь сервіс елементарний. Треба на продавців і касирш вчити і вчити!!!!!! Дійсно в інших красїнах зовсім інші касирші і продавці. Зайдіть в магазини наші- там по телефону теревенять, або каву п"ють , хоч і не обідня перерва, подружки сидять. А потім дивуються, чому їм не платять?! Треба працювати, шановні! Дуже правиьно вище підмітили, що прийдеш в магазин а тебе обдивляються з ніг до голови, якщо щосб показати, то запитують чи ви будете купляти?! А продавець повинен показувати товар розказувати, але не так як в нас -таким поглядом подивляться, що хочеться "втікати" з таких магазинів. Або ще зайдеш в магазини, переді мною вийшли люди -і якщо 2 продавці починають обговорювати попередніх клієнтів, що то"штунда" або я її бачила там то і там то , а краще б продавчині займалися на роботі роботою, а хочеться язика "почесати", після роботи сиди і "чеши", перепрошую!
Красунечка Показати IP 19 Березня 2018 13:39
Не ходіть в ТАм-Там, там же несвіжі продукти, чи ви зарадистоянки туди ходите?
віктор до Красунечка Показати IP 19 Березня 2018 13:54
ви зайдіть в БРАМУ, в там тамі, то там там вам ще квіточкою покажеться.
Євроінтегратор Показати IP 19 Березня 2018 13:47
ТАм ТАму для Мене не існує вже другий рік. В м*ясному відділі - ваняє, біля риби - ваняє - і цим все сказано. Прострочений товар, перебиті наліпки з датою - то є норма Там ТАму. Касирши там не при делах. Риба гниє з голови. Всі ми знаємо чий там там зараз, ось робота там таму це цілковите відображення його характеру та його ставлення до інших людей, контрагентів, банків, тощо.
Анонім Показати IP 19 Березня 2018 13:53
А каса для матерів з дітьми е. Це,здаеться каса 3.
Анонім Показати IP 19 Березня 2018 17:22
Мала проблеми не раз з працівниками, що на касі, які мають інвалідність. З останнього: Хлопчина, який не балакає, пихато штовхав мої продукти. Я просила пакетик декілька раз, але він і не думав на мене дивитись, поки діло не дійшло до розрахунку. Я погано бачу і сумму мені було тяжко розгледіти. А він вилупив на мене так злісно очиська і тикав в той чорний екран так, що я думала він його зламає. А потім закатав очі і сипнув мені жменю копійок. Мене це налякало. Люди казали в черзі «не звертай увагу, стомився». Шкодують певно. Але він гроші отримує. Має вести себе хоча б чемно...
Комсомолець Показати IP 19 Березня 2018 18:49
АХАХАХ забули люди як в 1980х в черзі за шпротами по півдня стояли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus