USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Із неділі всю Україну різко «накриє» холодом

16 Січня 2014 15:31
«З 19 числа схід України «накриє» мороз, температура сягне мінус 20. Різко знизиться позначка термометра і на заході: від 5 до 10 градусів нижче нуля. Ще 18 числа буде тепло»,- розповів головний синоптик України Микола Кульбіда.

Під час всеукраїнської селекторної наради з питань контролю за проходженням опалювального сезону сьогодні, 16 січня, Микола Кульбіда поінформував, що найхолоднішим періодом буде перша декада лютого, друга і третя декади матимуть температурний режим, який вищий за норму.

«Унаслідок кліматичних змін кількість небезпечних природніх явищ збыльшуэться, у нас це - часті зміни погодних умов і аномальна температура. Не винятком буде і ця зима. З 19-го по 24-е січня триватиме пониження температури по всій території України. Поступове потепління очікується з 25-го по 31 січня, але все одно буде з мінусом. Ускладнення погодних умов пов’язані з випадінням снігу, хуртовинами, посиленням вітру, ожеледиці»,- резюмував директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда.

На Волині негоду із заметілями та ожеледицею прогнозують на 31 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus