USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Канада вдарила новими санкціями по Росії

25 Липня 2014 08:14
Канада ввела нові санкції проти російських компаній і банків через ситуацію в Україні. Вони передбачають припинення кредитування енергетичних компаній та фінансових установ, що потрапили до "чорного списку", - інформує ТСН.

Про це заяви прем'єр-міністр країни Стівен Харпер, - повідомляє ВВС. "Після консультацій та координації з найближчими міжнародними партнерами і союзниками уряд Канади вирішив ввести нові санкції проти широкого кола осіб, пов'язаних з різними російськими секторами", - наголосив очільник канадського уряду.

Харпер пояснив, що санкції передбачають припинення кредитування енергетичних компаній та фінансових установ, які потрапили до "чорного списку". Повідомляється, що нові санкції торкнуться "Газпромбанку", "Внєшекономбанку" та "Новатеку".

Крім того, Канада поширила санкції на кілька великих російських оборонних компаній, зокрема і виробника стрілецької зброї - концерну "Калашніков", а також так звані "ДНР" та "ЛНР" та їхніх представників. Як вже раніше повідомлялося, в новому санкційному списку ЄС можуть опинитись Кадиров і глава ФСБ.

Нагадаємо, Єврорада розширила санкції проти Росії, а США ввели санкції третього рівня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
НАДІЯ Показати IP 25 Липня 2014 08:28
Канада - єдина країна, яка РЕАЛЬНО і мовчки ВДАРЯЄ по Росії.
Дончанин до НАДІЯ Показати IP 25 Липня 2014 10:46
Или по себе?
111 Показати IP 25 Липня 2014 08:50
канада знову вдарилася головою
Петро Показати IP 25 Липня 2014 09:37
Нехай ще ЄС напружиться трохи - і може є якась надія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus