USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Канікули в бібліотеці: луцькі школярі на два тижні відмовилися від смартфонів

14 Січня 2020 08:00
Луцьким школярам на час минулих канікул запропонували активно і з користю провести вільний час. Проте для цього перед дітьми поставили умову – на цей час забути про свої смартфони.

Сучасні школярі не уявляють свого життя без смартфонів та гаджетів, тим паче у вільний від навчання час. Втім є й такі, які вирішили провести свої зимові канікули насиченіше і яскравіше. Відтак у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва провели низку заходів для дітей, йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Директор бібліотеки Алла Єфремова розповіла, що для учнів підготували підбірку фільмів, мультиків, а також організували зустрічі з цікавими людьми, відвідування виставок, ігри тощо. Загалом все для того, аби забезпечити дітям активні вихідні. Організовували такі канікули вже вдруге.

«Батькам і дітям дуже сподобалося. Отримали дуже позитивний результат. Записалося 30 батьків з дітками, – зазначила Алла Єфремова. – Це дуже корисно і пізнавально, а головне – дітям подобається».
Організатори констатують: у перший день діти неохоче розлучалися зі своїми смартфонами, але потім поринули в атмосферу інших, не менш захопливих розваг.

«Ми хотіли відірвати дітей від гаджетів. Зробити так, щоб вони розуміли, що є різноманітні цікаві заходи, ігри, в які грали їхні батьки, бабусі й дідусі. І вони їм теж будуть цікаві, – розповідає головний бібліотекар відділу культури та мистецтв Наталія Олійник. – Влітку ми влаштовували ігри, у які я сама бавилася ще в дитинстві. І дітки були подивовані, що їм це було цікаво, що у це можна грати, давайте ще».

Діти охоче ділилися враженнями та розповідали, що не шкодують, що вибрали саме такий спосіб проведення шкільних канікул. І раділи тому, що знайшли нових друзів і нові розваги.

Раділи можливості провести канікули в бібліотеці не лише школярі, а й їхні батьки, які зі спокійною душею йшли на роботу, адже знали, що їхні діти розвиваються та весело проводять час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus