USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Капремонт і нові насадження: луцька вулиця стає європейською

20 Жовтня 2018 08:00
У Луцьку активними темпами тривають роботи із благоустрою доріг, тротуарів та прибудинкових територій. Змінює свій вигляд і вулиця Винниченка, де здійснюють капітальний ремонт тротуарів з обох боків обабіч дороги, викладаючи пішохідну зону якісною плиткою. А сьогодні уздовж вулиці висаджували нові дерева.

Якість ремонтних робіт перевірили перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту ЖКГ Юрій Крась. Посадовці взяли участь і в процесі висаджування нових дерев. Зі слів Григорія Недопада, по вулиці Винниченка буде висаджено більше двадцяти «канадських лип».

"Уздовж всієї вулиці Винниченка здійснюється заміна тротуарного покриття, який в минулому мав жахливий вигляд. Із обох боків вулиці викладається сучасне покриття двох видів – природного гранітного каменю і бруківки. Гарантія на таке покриття – сім років. Нова бруківка буде облаштована від повороту на Грушевського і до центру міста", – розповів Григорій Недопад.

Також завершено ремонт тротуарного покриття на перехресті вулиць Воїнів Інтернаціоналістів та Кравчука. Раніше в дощову погоду ці частини доріг перетворювалися в болото. Нині пішохідні зони викладені бруківкою, облаштовано пішохідний перехід, а також додаткові зливові каналізації.

Усі відремонтовані тротуари у місті додатково оснащуються тактильною плиткою і пониженнями, аби полегшити пересування містом для людей із вадами зору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Микола Показати IP 20 Жовтня 2018 10:54
Це чудово, що вулиця ремонтується. Але непотрібно називати пов'язувати поточний ремонт та Європу. Виконання очевидних обов'язків міської влади не має ніякого відношення до євроінтеграції.
Олег Показати IP 20 Жовтня 2018 11:38
Респект діючий владі міста Луцька.
Сергій Показати IP 20 Жовтня 2018 11:40
Ще треба сучасні тролейбуси для лучан купити .
Олена Показати IP 20 Жовтня 2018 23:52
Добре: гарні вулиці, чудові двори!!! А хто бачив старе місто? Тротуари по вулиці Ковельській 1-13 просто з ніг збивають від бездоріжжя! А ще прошу погляньте на поштове відділення будинок #9, це просто зразок занедбаності !!! Зайдіть у двір, у дворі двадцять років працює шиномонтаж, таке враження, що хазяїн і гадки немає як має виглядати сервіс для машин та людей, хоча б на Набережній подивився як виглядає машинних сервіс!!! А це ж 200 метрів до замку!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus