USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ряди волинської міліції поповнять з Харкова

30 Грудня 2013 17:39
33 курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ проходитимуть стажування у підрозділах міліції Волинської області. Про це повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Юнаки та дівчата зустрілися із начальником волинської міліції Олександром Терещуком, щоби дізнатися, які завдання будуть стояти перед ними, як тільки вони переступлять поріг міського чи районного відділу міліції.

28 лютого у випускників ХНУВС відбудеться урочистий випускний із врученням дипломів та присвоєнням офіцерських звань. А сьогодні вони набувають практичних знань. Майже місяць хлопці та дівчата проходитимуть стажування у підрозділах міліції Волинської області.

«За кожним із вас буде закріплено наставників – людей, які мають досвід служби в міліції. Саме вони будуть словом і ділом допомагати в роботі. Своєю чергою обіцяю, що кожен працюватиме за фахом», – наголосив начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук.

За час стажування курсанти зуміють не лише побачити справжні будні міліції, а й познайомитися із працівниками, дізнатися від них багато важливого, що стане їм у нагоді під час служби, яка розпочнеться зовсім скоро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дітям Показати IP 30 Грудня 2013 18:39
Діти, куди ви йдете? Ви не знаєте, що тут робиться.
Курсантам Показати IP 30 Грудня 2013 22:30
А роботи у Вас непочатий край... Зовсім майдануті дістали...
Ого Показати IP 31 Грудня 2013 13:20
Урочистий початок кінця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus