USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Хлопчика, який у Луцьку знепритомнів після пірнання в ополонку, виписали з лікарні

22 Січня 2021 16:28
10-річного хлопчика, якому на Центральному пляжі Луцька стало зле після занурення у крижану воду, виписали із лікарні додому.

Про це у коментарі ВолиньPost повідомив заступник генерального директора КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» з хірургічної роботи Ігор Дородних.

Нагадаємо, інцидент стався цьогоріч на Водохреще, 19 січня.

Медики «швидкої» розповіли, що дитина на пляжі біля річки Стир була з сім’єю. Коли хлопчик виходив із води, то втратив свідомість.

Станом на 20 січня педіатр обласної дитячої лікарні Лариса Видиборець повідомляла, що дитина почувається добре та скарг на самопочуття немає. Зі слів лікарки, при зануренні в холодну воду у хлопчика стався судинний спазм.

«Занурення в крижану воду – досить сильний стрес для організму, бо йде викид адреналіну, що призводить до прискорення серцебиття. Може бути і раптова зупинка серця, і всіх життєво-важливих функцій, тож є ймовірність отримати клінічну смерть», – зауважила лікарка-педіатр.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
народна мудрість Показати IP 22 Січня 2021 16:57
За дурною головою (батьківської) й ногам не має спокою (медиків)
Дзвоніть на 103 Показати IP 22 Січня 2021 18:12
І що ви думаєте, що на наступний рік на водохреще батьки не візьмуть дитину, і не загонять знову у льодяну воду. Однозначно на наступний рік самі прийдуть та заставлять хлопця знову пірнати, бо у таких принципових батьків ця процедура відбувається не з причини замалювання гріхів, а просто напросто батьки від купання у льодяній воді отримують задоволення та підйом адреналіну, а бідолашний хлопець в 10-11 років не розуміє чому його заставляють пірнати, дитина мучиться і як вогню, вже боїться холодної води.
лінивець Показати IP 22 Січня 2021 21:55
у батьків забрати батьківські права!!! чому священники мовчать???цього немає в библії!!!
Джудас до лінивець Показати IP 23 Січня 2021 06:22
типу, вони її читали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus