USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 9.95

Хочеш в начальники волинської міліції? Надсилай резюме

6 Квітня 2014 14:24
Громадськість Волині обговорюватиме кандидатів у начальники районних та міських відділів міліції, - йдеться в групі Волинської самооборони майдану.

Так, громадські слухання з приводу призначення начальників райвідділів та міськвідділів міліції проводитимуть революційні громадські організації, аби забезпечити прозорий механізм кадрових призначень на керівні посади в міліції.

Активісти просять громадськість повідомити про потенційних кандидатів на посади керівників районних та міських відділів, а самих кандидатів надіслати резюме на пошту Волинської Самооборони Майдану.

АДРЕСА:
43000 м. Луцьк, пр. Перемоги, 14 (2-й поверх)
Ел. Пошта: [email protected]
Контактні телефони: (067) 11 00 577 або (066) 34 18 053
Термін надсилання резюме – середа, 9 квітня включно. Опісля у кожному з 16-ти районів області будуть проведені громадські слухання, - ідеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
дідо Показати IP 6 Квітня 2014 14:31
Корупціонери з міліції нервово курять. Тепер прийдеться жити на зарплату.
Анонім до дідо Показати IP 6 Квітня 2014 15:17
Як легко народ обманути!
петрович Показати IP 6 Квітня 2014 14:34
я вот хочу бути нач міліції ) але вот від армії відкосив і як бути
ти ткий мандела до петрович Показати IP 6 Квітня 2014 15:37
так вже назначили дона педро -в всіх газетех написали що він кастинг пройшов чи люстрацію хіба ні ?
ти ткий мандела до петрович Показати IP 6 Квітня 2014 17:49
а я нехочу бути начальником міліціі-просто хочу робити простим опером-слідчим -експертом але щоб гарантовано мав квартиру-помірну платнью щоб утримувати сімью і безпроцентний кредит на покупку автомашини яку я буду використовувати в службових цілях і 100 процентну гарантію що як буду робити по закону то дороблю до пенсіі і ніякий ідіот начальник віщиі чи нижчий не буде лізти із своіми вказівками і заставляти нарушати закон- начальник малий чи великий повинен організувати роботу-захищати колектив а небвішатися як папуга лампасами-значками і великами пагонами и ричати що завтра звільнить-на жаль в нас таких начальників більше половина і нетільки в міліціі
Аня Показати IP 6 Квітня 2014 15:15
А ви,що дійсно вірите,що вони не будуть красти.Ви, що з неба звалилися.Як крали так і будуть красти.Бо до влади йдуть ті ж самі.. Господи,де ти є зглянься над нами.
дідо до Аня Показати IP 6 Квітня 2014 15:18
Якщо ти не будеш допомагати красти та не будеш закривати очі на крадіжки,то все зміниться.
Olha Показати IP 6 Квітня 2014 15:19
"... громадські слухання з приводу призначення начальників райвідділів та міськвідділів міліції проводитимуть революційні громадські організації..."----------------------------Щоб бандити і влада були єдині.
ти ткий мандела Показати IP 6 Квітня 2014 15:32
а що в самій сьогоднішній діючій міліціі чи поліціі незалишилось -просто порядних і професійних людей які чесно виконували свою роботу ? це в нас перетворюеться як вибори із техничними кандидатами "2-3 " прохідні договорилися а остальних для масовки : Моя думка як старого радянського міліціонера і який і в даний час може прийти до людей і розказати що в ці системі заробив така : Кабінет міністрів Укрвіни чи Презедент назначае міністра який повністью несе відповідальність за всю структуру-дальше він назначае своіх замів-начальгиків умвс а начальники мвс на місцях розтавляють кадри все на тому крапка-няких хороводів-мітингів-кастингів по це омана для людей які незнають що воно таке :І чому така увага до міліціі яка завжди була сама відкрита і публічна для населення-скоро ви так нахороводитись що ще ті що залишилися самі підуть а ті що вже пішли і чесно служили ніколи в цей зоопарк неповернуться ? а хто знову назад пропихаеться то того і люструйте і каструйте при такому бардаку він знову буде жирувати і насміхатися
Лучанка Показати IP 6 Квітня 2014 20:05
Повна дурня.Керівник УМВС має бути призначений, враховуючи думку, працівників УМВС.А конкурси ПС проводить в інших місцях.
Лучанин Показати IP 6 Квітня 2014 20:52
Є у мене Вася друг, трохи тормоз трохи друг, але друг. От він хоче бути начальником міліції. От блін, цирк поїхав, а клоуни залишились. Правильно лучанка пише, що перш за все нач.міліції має призначатись за думкою працівників самої міліції. А це хіба віче було, зібрались колхозники, пенсіонери, злочинці загальною кількістю 200 чол. та проводять віче. При тому що лише у Луцьку проживає більше 300000 чол.. Ну простіше можна сказати, кворуму на віче точно не хватило.
крук Показати IP 6 Квітня 2014 23:19
вся робота мвс в області залежить від фінансової стабільності держави, яка в даний час переживає не прості часи. оплата за пальне. ремонти приміщень, транспортних засобів, оргтехніки не кажу вже купівля нової будуть не скоро. як бути? навантаження на підприємців збільшити? вони і так стогнуть від уваги правоохороників(мвс, прокуратура, сбу ), а що далі.... всі витрати, або прохальні листи погоджувати з правосекторським бидлом, які задля честі хоча на останні події до Києва вирушили, а то на плечах Небесної Сотні цирк на всю Україну влаштували. Ти дивись, вперше в Україні "народом" вже обраний керівник обл.мвс....., так само як з Башкаленком, - вперше в Україні голова ОДА "народом" вже поставлений на коліна, а що далі......!!! та навіщо тоді вся міністерська вертикаль в системі мвс, яка її роль і вплив на правоохоронців області. хіба того не бачить президентська рать, як на волині відверто нехтують їхні вказівки. інша справа, коли облрада впливає на ці процеси, а так наші обл.депутати нервово курять в стороні, коли пеесівський бомонд одноосібно ставить своїх міліціонерів, перетворюючи їх в мусорів. це так, сьогодні поставили, а завтра захотіли і зняли, пардон, висловили недовіру. живеш тепер, як у 1917 році, лише декорації змінені !!!
руль Показати IP 6 Квітня 2014 23:28
Пропоную чесних претендентів на начальників Волинської міліції: по 5 осіб від ПС, СО, АМ, далі одна Мая Москвич і прохід усіх без люстрації. А потім буде цирк....
до Ані Показати IP 7 Квітня 2014 11:34
А ти прийди і попрацюй, побачимо, чи дуже тобі хтось дасть. Сама за свої гроші папір і картриджі куплятимеш. А на рахунок красти - прийди і подивись на мій кабінет - якщо зможеш вкрасти стіл, тумбочку і сейф - прапор тобі в руки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus