USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Храм на Волині відсвяткував ювілей. ФОТО

15 Серпня 2011 13:03
У селі Клітицьк Камінь-Каширського району на Волині урочисто відзначили 10-річчя храму на честь Різдва Христового.
На ювілеї 11 серпня побував керуючий Волинською єпархією УПЦ митрополит Луцький і Волинський Ніфонт, який 10 років тому освятив цю церкву. Про це повідомили у прес-службі єпархії.
Храм ледве вмістив присутніх, зазначили у єпархії, адже, крім парафіян, на свято прийшли багато людей з інших населених пунктів.
У своїй промові Ніфонт закликав віруючих не забувати про молитву та дотримуватись постів, наголосив на правилах поведінки у храмі.
Крім того, митрополит вручив громаді грамоту від Предстоятеля Української православної церкви блаженнішого митрополита Київського і всієї України Володимира, а благодійників храму нагородив благословенними грамотами від свого імені.
Наостанок владика подарував для церкви перламутрову зірку, освячену у місті Віфлеємі, наголосивши, що вона тепер може стати храмовою іконою.
По завершенні літургії митрополит очолив подячний молебень з нагоди ювілею.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Exaboto Показати IP 15 Серпня 2011 17:05
яка гарна новина :)). 4-та з низу фотка просто супер :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus