USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хроніка луцького Євромайдану: 27 листопада. ФОТО

27 Листопада 2013 22:41
На луцькому Євромайдані стало тепліше і людніше. Зранку активісти збирали студентів міста на мітинг, потім встигли відгуляти «весілля» ЄС та України, а закінчили день виступом рок-гуртів.

Перше заняття у Луцькому національному технічному університеті перерване вигуками з мегафона: «Студент, не будь байдужим!». Так активісти Євромайдану агітували молодь приєднатися до акції протесту на Театральній площі міста. Так, вже через годину біля одного з корпусів ЛНТУ зібралися декілька сотень студентів.



Звідти колона під скандування «Революція!» рушила до Вищого професійного училища №2, а потім – до Волинського технікуму Національного університету харчових технологій.




В середину навчального корпусу мітингувальників не пустили, отож вони з криками «Ганьба!» рушили на Театральний майдан.




Там, до речі, почали годувати та гріти активістів: встановили систему обігріву, та відкрили польову кухню.

Уже на майдані до молоді приєдналися студенти із інших вишів міста. Згідно з даними різних джерел, 27 листопада тут зібралося близько 4 тисяч мітингувальників. Організатори зі сцени повторювали все ті ж гасла, закликаючи молодь творити історію «прямо тут і прямо зараз».




Добре потішила присутніх і вистава-перформанс «Одруження України та ЄС». У головних ролях: красуня-Україна, «добрий молодець» - Євросоюз та Митний союз в образі пияка у радянській фуфайці. Сценарій простий та незатійливий: узаконити стосунки Євросоюзу та Україні заважає Митний союз, який краде наречену. Але браві майданівці відвойовують її і все закінчується хеппі-ендом.

Насамкінець дня активістів Євромайдану чекав концерт за участю місцевих рок-гуртів.




Фото зі спільноти "#євромайдан #Луцьк" ВКонтакті.
Завтра мітингувальники закликають долучитись до протесту під стінами облради, де буде відбуватися позачергова сесія. Молодь буде збиратись о 9:00 на Театральній площі, звідки колоною рушить на Київський майдан.
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
владі Показати IP 29 Листопада 2013 09:19
порозганяйте вже цих "Бравих майданівців", а то загадили весь центр міста. Нашій молоді що б не робити, аби тільки не вчитись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus