USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Хто краще «куховарить» - лучани чи поляки?

30 Травня 2013 09:03
Конкурс кулінарної майстерності «Свято борщу» відбувся у Коледжі технологій, бізнесу та права 29-ого травня.

Фестиваль відбувся у рамках днів україно-польської співдружності, - повідомили у прес-службі СНУ імені Лесі Українки.

Кухонні баталії проходили між командою коледжу та командою зі Спілки шкіл економічних і ІІІ загальноосвітнього ліцею імені генерала Владислава Андерса (Хелм).

Команди змагались у конкурсах, де необхідно було приготувати борщ за визначений заздалегідь час та презентувати страву на розгляд журі, а також на швидкість продемонструвати нарізку овочів соломкою та брусочками.

Переможцями конкурсу «Свято борщу» стала команда «Усмішка» Коледжу технологій, бізнесу та права, з відривом у 8 балів. Другу сходинку посіла польська команда «Ekonomy».

«Приємно, що у сьогоднішньому святі взяла участь польська делегація. Не зважаючи на те, що вони не є професіоналами, на відміну від наших студентів, зуміли іти нога в ногу із невеликим відривом у балах», – прокоментував результати голова журі Микола Наход.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus