USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кількатисячний парад вишиванок у Києві

24 Серпня 2014 17:40
У День Незалежності у Києві від Контрактової до Софіївської площі пройшов парад вишиванок, - повідомляє ТСН.

У параді взяли участь представники 18 регіонів і міст. Криму не було, заявок звідти на участь не подавали. Організатори розповіли, що кількість учасників маршу єдності становила від 3 до 5 тисяч.

Делегацію зі Слов'янська у Києві вітали особливо гаряче: аплодували, кричали "молодці" і плакали. Учасники були у вишиванках, характерних для їхнього регіону, співали своїх народних пісень, деякі несли ікони.

Щокілька хвилин хтось починав скандувати фрази, які вже стали відомі всім (наприклад, "Путін х*уйло"), – і натовп відповідав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
маха Показати IP 24 Серпня 2014 19:13
дуже гарні фотки особливо наша гордість - дітки . СЛАВА УКРАЇНІ !!!
Луцьк_болить Показати IP 24 Серпня 2014 23:21
яке на х.. свято, чи подуріли всі.....що в Донецьку робиться, а в них свято? чим хизуватись вишиванкою.......та хоч труси хрестиком виший, і в прапор замотайся.....що з того.....Любов, патріотизм має бути в серці, в голові!!!! Там українці полонені марширують під дулами... а президент говорить як в одне місце змезр, сорочки повдягали і все жити краще стало, проблем нема.... так хоч в кімоно ходіть, але хай буде порядок, закон, віра в нормальне майбутнє ........ Не буде в нас порядку...... Шкода людей
Анонім до Луцьк_болить Показати IP 24 Серпня 2014 23:54
Согласен на все 100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus